Videot on kuvattu suositun tyttöbändin keikalla pari vuotta sitten.

Lempibändin keikalla on usein helppo heittäytyä musiikin mukaan ja kun on aivan fiiliksissä keikasta, sitä saattaa jopa itsekin laittaa jalalla koreasti. Näin on tehnyt myös pieni poika, josta leviää suloisia tanssivideoita netissä.

Poika on nimeltään Bobby Ray ja videoiden perusteella hän on suuri Little Mix -tyttöbändin fani. Videoilla fanipaitaan pukeutunut poika laulaa Little Mixin keikoilla biisien mukana ja tanssii sydämensä kyllyydestä.

Suositumpi video on kuvattu kesällä 2018, jolloin 5-vuotias Bobby Ray oli katsomassa Little Mixia Swanseassa. Little Mix esittää videolla No More Sad Songs -kappaletta ja vaikka valtaosa ympäröivästä yleisöstä istuu paikoillaan, antautuu Bobby Ray ujoselematta musiikin vietäväksi.

Toinen video on kuvattu Little Mixin keikalla Birkenheadissa keväällä 2017. Siinä Bobby Ray tanssii Shout Out to My Ex -biisin tahtiin ja hyödyntää täysin vieressään olevan tyhjän tilan.

Tanssivideot on julkaistu alun perin pidempinä versioina YouTubessa, mutta ne lähtivät vasta leviämään Twitterissä. Alta voit katsoa lyhyemmät, Twitterissä leviävät videot ja alkuperäiset sekä muita Bobby Rayn tanssivideoita löydät täältä.

Tässä Bobby Ray tanssii No More Sad Songs -biisin tahtiin:

Tässä taas tanssitaan Shout Out to My Ex -kappaleen mukana: