Mustan hampurilaisen syömisen jälkeen on vessanpöntöstä löytynyt myöhemmin vihreä yllätys.

Halloweenin kunniaksi pikaruokaketju Burger King on tuonut tarjolle Whopper-hampurilaisestaan mustan version, Halloween Whopperin, joka on tosin saatavilla vain Yhdysvalloissa.

Joidenkin mielestä vähän kummallisen näköisellä, mustat sämpylät omaavalla hampurillaisella on ollut yllättävä seuraamus. BuzzFeedin mukaan monet halloween-hampurilaisen syöneet ovat sosiaalisessa mediassa kertoneet löytäneensä vessanpöntöstä myöhemmin vihreän ”lopputuotteen”.

Daniel Rodriguez

@Danny_Seth
Yesterday I had the Halloween Whopper... Today my poop is green. Yesterday was the last time I'll have the Halloween Whopper.

LiveSciencen mukaan halloween-hampurilaisen sämpylöiden mustan värin tekemiseen käytetyt elintarvikevärit ovat syypää vihreään kakkaan. Tohtori Ian Lustbaderin mukaan hampurilaisen kaikki väriaineet eivät välttämättä täysin imeydy suolistossa ruoansulatuksen aikana ja sekoittuessaan sappinesteen kanssa, voi lopputuloksena olla vihreä neste, joka voi värjätä suolistossa olevat ruoka-aineet vihreäksi.

Mustan hampurilaisen vihreä seuraamus on alkanut elää omaa elämäänsä, sillä sosiaalisessa mediassa käytetään #greenpoop-hashtagia niin Twitterissä kuin Instagramissa. Siitä on myös keksitty pariskunnille tarkoitettu halloween-asu:

Apparently Burger King’s HA1loween Whopper has some colorful side-effects…read our costume DIY for more info!…

Posted by HalloweenCostumes.com on 9. lokakuuta 2015

Jos eksyt tutkimaan #greenpoop-hashtagin takaa löytyvää sisältöä, varaudu siihen, että hampuriaiskuvien lisäksi seassa voi olla sitä itseäänkin.

Lähde: BuzzFeed, LiveScience