Sooloseksiä voi harrastaa suihkussa omin tavoin eikä siihen ole olemassa tiettyä oikeaa tapaa.

Suihkussa käyminen on osa arkirutiineja ja jotkut käyvät suihkussa jopa päivittäin. Pesuhetkeen voi saada hauskaa vaihtelua, jos suihkussa pitää hieman omaa kivaa itsetyydytyksen merkeissä.

Women’s Healthin mukaan aivan kuin suihkuseksi, myös sooloseksi suihkussa voi alkuun tuntua kömpelöltä: täytyy oppia oikeat asennot, löytää lempilelut ja niin edelleen. Women’s Healthin mukaan se on kuitenkin vaivan arvoista, sillä itsetyydytys suihkussa on paras tapa varmistaa, että saat nauttia sooloseksistäsi kaikessa rauhassa eikä siinä synny sotkua – tai jos syntyykin, se on helppo siivota pois.

Jotta pääsisit vauhtiin sooloseksin harrastamisessa suihkussa, on alla kymmenen seksikästä ideaa, joilla viet pesuhetken uudelle tasolle.

Leikittele veden lämpötilalla

Women’s Health vinkkaa kokeilemaan lämpötilalla leikittelyä.

”Laita suihkusta valumaan lämmintä vettä ja paina etumuksesi vasten kylmää seinää samalla, kun koskettelet itseäsi”, sanoo seksologi Jessica O’Reilly.

”Anna klitoriksesi reagoida kylmän seinän ja lämpimän veden aiheuttamiin tuntemuksiin”, hän jatkaa.

Grindaa, grindaa

O’Reilly neuvoo istumaan selkä vasten kylpyammeen reunaa ja käyttämään silikonipohjaista liukuvoidetta.

”Käytä hieman enemmän liukuvoidetta kuin tavallisesti, koska nyt ei tarvitse murehtia sotkusta. Paina kaikki viisi sormea häpyhuuliasi pitkin, vedä kättäsi ylöspäin joitakin senttejä ja liuta takaisin alas. Painaudu kättäsi vasten lantiollasi ja anna sormien lisätä grindauksen nopeutta samalla, kun kiihottumisesi voimistuu”, seksologi opastaa.

Hanki imukupillinen dildo

Tässä dildossa on imukuppi, jonka avulla saat sen pysymään kiinni seinässä tai kylpyammeen pinnassa.

”Voit säätää kulmaa, korkeutta sekä tietysti rytmiä ja syvyyttä sinun omaan makuusi sopivaksi”, O’Reilly kertoo.

Vedenkestävää värinää

Muitakin seksileluja voi käyttää suihkussa, kunhan huolehtii, että ne ovat vedenkestäviä. Vibraattoreita on saatavana erilaisin ominaisuuksin myös sellaisena, että ne voi ottaa mukaan suihkuun tai kylpyyn.

Kokeile ”peukutusta”

”Laita peukaloosi silikonipohjaista liukuvoidetta ja pyöritä sitä sisälläsi samalla, kun vesi valuu nänniesi ja klitoriksesi yli”, O’Reilly neuvoo.

”Pinnallinen penetraatio saattaa olla juuri sitä, mitä kroppasi kaipaa päästäksesi hekuman huipulle.”

Lue seksikästä tarinaa

Et voi ottaa läppäriä mukaan suihkuun, mutta Women’s Health muistuttaa vanhan liiton tavasta.

”Tulosta seksikäs tarina tai ota eroottinen kirja mukaasi, kun menet pesulle”, O’Reilly sanoo.

Pidä tekstiä sen verran suihkun ulkopuolella, että se ei kastu, mutta näet lukea sitä.

”Kun fiilis iskee, voit antaa tekstin olla ja hoitaa itsesi kliimaksiin sormien ja mielikuvituksen avulla”, O’Reilly vinkkaa.

Kegeleitä kehiin

O’Reillyn mukaan joillakin lantionpohjan lihasten supistelu minuutin tai pari saa halut heräämään, kun verenkierto jalkovälissä lisääntyy.

”Jos huomaat kiihottuvasi tämän harjoituksen myötä, anna mielesi seurata perässä seikkailuihin eskapistisiin fantasioihin”, seksologi kertoo esimerkkinä.

Istu alas

Women’s Health muistuttaa, että kuten seksin aikana, voi asennon vaihtaminen auttaa. Vaikka joidenkin mielestä seisaaltaan touhuaminen on hauska tapa tuoda vaihtelua, saattaa orgasmin saamisessa onnistua paremmin rennommassa, istuvassa asennossa. Kokeile istua kylpyammeen juureen tai reunalle ja katso, mitä tapahtuu, kun uppodut sooloseksin saloihin.

Himmennä valoja

Olipa kyse seksistä tai sooloseksistä, voi sopivan tunnelman luominen auttaa. Jos suihkutilassasi on epäseksikkäät kattovalot, kokeile luoda sensuellimpaa tunnelmaa kynttilöillä tai jos voit säätää valojen määrää tai kirkkautta, luo sillä tavoin romanttisempaa valaistusta – olet ansainnut sen.

Kokeile kylpyä

Women’s Healthin mukaan suihkussa tehtyä itsetyydytystä kuumempaa on vain se, kun se tekee kylvyssä. Jos olet sellainen tyyppi, jonka todella täytyy rentoutua päästäkseen seksuaaliseen mielentilaan, voi kylpy olla juuri se mitä tarvitset saadaksesi orgasmisi uudelle tasolle.

Lähde: Women’s Health