Pettämisperjantai on käsillä! Tämän viikon perjantai on suosituin päivä uskottomuudelle

Pettämissivusto on paljastanut marraskuun 17. päivän olevan suosittu pettämistä ajatellen.

Pettäminen on yksi yleisimmistä syistä, mikä saa parisuhteet päättymään. Tällä viikolla todennäköisyys uskottomuuteen on korkeimmillaan, sillä Metron mukaan tämän viikon perjantai on Unfaithful Friday, vapaasti suomennettuna pettämisperjantai.

Tämä pohjautuu pettämissivusto Illicit Encountersin toteuttamaan tutkimukseen, jonka mukaan perjantai 17. marraskuuta on suosituin päivä salasuhteita ja uskottomuutta ajatellen.

Sivusto teetti kyselyn 500 pettäjälle ja sai selville, että lähes 80 prosentilla on suunnitelmia perjantaille salarakkaansa kanssa. Tämä johtuu siitä, että ”pettämisperjantai” on viimeinen mahdollisuus päästä viettämään aikaa salarakkaan kanssa ennen loppuvuoden juhlien aiheuttamaa taukoa.

Metron mukaan 17. päivän viikko on yksi pettämissivuston kiireisimmistä, jolloin liikenne sivulla kasvaa 30 prosentilla verrattuna mihin tahansa viikkoon viime vuoden marraskuussa tai joulukuussa. Viikon parin ensimmäisen päivän aikana liikenne on kasvnaut 41 prosenttia ja koko viikolle odotetaan 50 prosentin nousua.

Pettämissivuston edustaja Christian Grantin mukaan joulun aika tietää vaikeuksia pettäjälle.

”Jouluostosten tekemisestä koulujen joulujuhliin ja sukulaisten luona vierailuun, joulu on epäilemättä suurin kompastuskivi kenelle tahansa, jolla on salarakas”, Grant sanoi.

Grantin mukaan tämä johtaa väistämättömään: ennenaikainen vuoden päättävä peuhaaminen salarakkaan kanssa, jotta vuosi 2017 tulee päätöksen tyylillä, vaikkakin ennen aikojaan.

”Jos kumppanisi on salaperäinen viikonlopun suunnitelmiensa suhteen, voi olla parasta antaa hieman painetta ja selvitellä, mitä hän todella meinaa”, Grant totesi.

Lähde: Metro


Lyö 1€ Huuhkajille, voita 50€

1. Avaa ilmainen pelitili iBetille ja tee talletus, joka tuplataan (esim. 25€ talletuksella saat 50€ pelirahaa).
2. Lyö 1€ veto Huuhkajille.
3. Jos Venäjä kaatuu, saat 50€ käteisvoiton.