Pettäjät suosivat tiettyjä ajankohtia uskottomuudelleen – ”Pettäjät ovat kaavoihin kangistuneita”

Suurin osa pettäjistä pitää tietyistä rutiineista kiinni, koska se auttaa jälkien peittämisessä.

Salasuhteita harrastavilla kumppaneilla on taipumus pettää tiettyä kaavaa noudattaen. Pettämissivusto Illicit Encountersin teettämän kyselyn mukaan suurin osa uskottomista pettää perjantai-iltaisin kello 18:45 ja käyttää tekosyynä poissaololleen illanviettoa työkavereiden kanssa.

Metron mukaan tämä suosittu ”pettämisaika” on sen jälkeen, kun ihmiset lähtevät töistä ajoissa, koska viikonloppu on alkamassa. Yleensä he ovat kotona viimeistään puolilta öin, jotta eivät herätä epäilyksiä.

Keskimäärin pettäjät tapaavat salarakastaan kahdesti viikossa ja tiistai-ilta onkin toinen suosittu ajankohta pettämiselle. Kyselyn mukaan kolmanneksi suosituin päivä on torstai, sitten keskiviikko, maanantai, lauantai ja viimeisenä sunnuntai.

Yleensä uskottomat peittelevät jälkiään sanomalla, että tekevät myöhään töitä tai näkevät työkavereitaan töiden jälkeen. 92 prosenttia tuhannesta kyselyyn vastanneesta sanoi, että käyttävät tätä syyksi sille, etteivät ole kotona.

Toiseksi suosituin syy on salille meneminen tai muu kuntoilu, mitä 74 prosenttia pettäjistä käyttää. Suosittuja selityksiä ovat myös vanhan kaverin näkeminen, liikenteen aiheuttamat viivästykset ja ostoksilla käyminen.

Metron mukaan pettäjien uskottomuutta voi melko hyvin ennustaa, sillä 64 prosenttia kyselyyn osallistuneista sanoi pitävänsä kiinni säännöllisesti rutiinista pettämisen suhteen, koska se on paras tapa jälkien peittämistä ajatellen.

”Tämä uusi tutkimus osoittaa, että pettäjät ovat kaavoihin kangistuneita”, Illicit Encountersin edustaja Christian Grant totesi.

”Heillä on tiukat rutiinit, joita heillä on taipumus noudattaa, kun tapaavat salarakastaan”, hän jatkoi.

”Jos kumppanisi säännöllisesti menee ulos työkavereidensa kanssa perjanta-iltana, pitäisi tämän aiheuttaa epäilyksiä, etenkin jos hän aina seuraavana iltana lähtee ulos sinun kanssasi. Lauantai-illan treffit tapahtuvat osittain siitä syystä, että hän kokee syyllisyyttä perjantai-illan salasuhteesta”, Grant selitti.

”Säännöllisen rutiinin pitäminen tarkoittaa, että pettäjät voivat pitää kiinni tietystä käskirjoituksesta, kun hänen olinpaikastaan kysytään – minkä takia on epätodennäköisempää, että salasuhde tulee ilmi”, hän lisäsi.

Lähde: Metro


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.