Hyväntekeväisyysjärjestön avulla brittipojalle annettiin mahdollisuus tehdä poliisin töitä yhden päivän ajan.

7-vuotias Danny Herbert on aina haaveillut voivansa olla isona poliisi, kertoo brittilehti Metro. Poliisiksi pääseminen vaatii vuosien koulutuksen ja kokemusta, mutta Dannylle tähän annettiin mahdollisuus paljon aiemmin.

Metron mukaan Dannylla on äärimmäisen harvinainen ja synnynnäinen sairaus nimeltä pulmonaaliatresia, joka vaikuttaa hänen sydämensä oikean puolen läppään ja sen kykyyn pumpata happea sekä verta keuhkoihin ja pois keuhkoista.

Dannyn sairauden uskotaan olevan parantumaton, minkä takia hänen äitinsä Fran oli omistautunut varmistamaan, että 7-vuotias saa toteuttaa unelmansa olla osa poliisivoimia. Sussexin poliisin ja Make a Wish -hyväntekeväisyysjärjestön avulla äiti sai pojan unelman toteutumaan 20. lokakuuta.

Julkaissut Arun Police 20. lokakuuta 2017

Yhdessä 6-vuotiaan Sky-siskonsa ja äitinsä kanssa Danny pääsi yhden päivän ajan kokemaan, minkälaista poliisin työ on. Metron mukaan päivän aikana poliisi-Danny sai kiinni rikollisen, joka ”piirsi autoihin”, ja Danny sai laittaa epäillyn rautoihin sekä olla mukana tuomassa häntä poliisilaitokselle.

Uh oh, 1 in custody for criminal damage…

Julkaissut Arun Police 20. lokakuuta 2017

”Kun Make a Wish otti minuun yhteyttä Dannyyn liittyen, olin erittäin innokas toteuttamaan hänen unelmansa olla poliisi. Kollegoiden tuki ja innokkuus oli mahtavaa ja me todella koetimme tehdä päivästä mahdollisimman erityisen”, ylikomisario Mark Clothier kommentoi.

Metron mukaan Danny pääsi myös mukaan tien päälle ja sai mitata autojen nopeuksia työhön kuuluva univormu yllään. Danny pääsi myös tutustumaan poliisikoiraan ja oppimaan, minkälaista työ poliisilaitoksella on.

”Se oli niin fantastinen päivä Dannylle ja hän todella rakasti jokaista hetkeä”, Fran-äiti kertoi.

Voit katsoa kuvia Dannyn päivästä poliisina lisää täällä.

Julkaissut Arun Police 20. lokakuuta 2017

Lähde: Metro