Tietynlaisen ruumiinrakenteen omaavat naiset ymmärtävät parhaiten muita, joilla on samankaltainen rakenne.

Osalla meistä on suuret reidet. Ne voivat olla peräisin vuosia kestäneistä harrastuksista. Saatoit syntyä sellaisten geenien kera, mitkä muovasivat reisistä suuret tai niistä on vain vuosien aikana tullut isot. Syitä on monia, mutta totuus on, että omaat isot reidet – eikä siinä ole mitään väärää.

Isot reidet aiheuttavat kuitenkin omanlaista päänvaivaa naisille. Alla on 6 esimerkkiä arkisista vastoinkäymisistä ja ärsytyksen aiheista, jotka jokainen isot reidet omaava nainen ymmärtää.

Nämä arkiset vastoinkäymiset ovat varmastikin tuttuja, jos sinullakin on isot reidet:

1. Housut aina valuvat. Joudut ostamaan housusi sen mukaan, että reitesi mahtuvat niihin ja se voi tarkoittaa, että ne ovat liian isot muualta. Näin joudut pitkin päivää nykimään housujasi ylemmäs – edes vyö ei aina auta.

2. Shortsien käyttö mietityttää. Pukeutuminen niihin ylipäänsä on sinusta pelottava ajatus. Löytääksesi sellaiset, jotka eivät purista reisiesi verenkiertoa olemattomaksi, joudut valitsemaan suuremman koon ja se aiheuttaa taas muita ongelmia.

3. Reidet hankautuvat. Koska reitesi ovat isot, ne hankautuvat toistensa paljasta ihoa vasten, jos ylläsi on shortsit tai hame. Kesän koittaessa tiedät, että on aika taas varautua siihen, että reisiesi sisäpuolet tulevat kärsimään.

4. Juokseminen voi ärsyttää. Hankautumisen ja reisin toisiinsa osumisen takia juokseminen voi alkaa ärsyttää todella paljon todella nopeasti.

5. Jalkojen ristiminen. Mitä suuremmat reidet, sitä hankalampaa jalkojen ristiminen on. Ja jos saat ne ristiin, se voi olla epämukavaa. Joskus myös ongelmia aiheutuu esimerkiksi pöydän ääressä, koska et voi laittaa jalkojasi ristiin, koska pöydän pinta ottaa vastaan.

6. Odotat, että on reisien aika. Suuret peput ovat jo olleet valokeilassa. Suurilla rinnoilla on ollut vuoronsa ja nyt monet ihastelevat vahvoja, suuria käsiä. Entäs isot reidet?! Niiden hetki on antanut odottaa itseään.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että naisia on monen kokoisia ja muotoisia ja jokainen on upea. Isoista reisistäänkin voi siis olla ylpeä!

Lähde: Forever Twenty Somethings