Kyselyssä paljastui, että suhteelle tekee hyvää olla viisi päivää ja viisi yötä erossa kumppanista joka kuukausi.

Onnellisen avioliiton salaisuus vaikuttaisi olevan se, että viettää viisi päivää kuukaudessa erossa kumppanistaan. Tämä paljastuu Travelodgen teettämästä kyselystä, johon vastasi 2 000 ihmistä.

Taustalla on se, että säännöllisesti työreissuilla käyvät sanovat olevansa onnellisempia parisuhteissaan, kertoo The Sun. Neljä kymmenestä työreissuja tekevästä kertoi olevansa äärimmäisen onnellinen parisuhteessaan, kun taas samaa sanoi vain kolme kymmenestä heistä, jotka olivat jatkuvasti yhdessä.

Poissaolot saavat ihmiset ymmärtämään, miten paljon he kaipaavat kumppaneitaan ja yhdessäolo on intohimoisempaan. Viisi päivää on The Sunin mukaan ihanteellisen aika olla pois kotoa, sillä tyytyväisyys putoaa, jos erillään pitää olla kauemmin tai lyhyemmän aikaa.

Muita työreissujen etuja olivat majoittuminen hotellissa, jossa oli suuri sänky vain heille itselleen, ei riitoja television katsomisesta ja aamupalaksi sai popsia tuhdin englantilaisen aamiaisen. Sen sijaan neljä kymmenestä heistä, jotka jäivät kotiin, sanoi kumppanin työreissujen antavan heille tervetullutta aikaa itselleen.

Lähde: The Sun