Moni asia kehossamme saattaa viestiä persoonallisuudestamme.

Näin tekevät myös luomet, ainakin hindulaisen käsityksen mukaan. Vaikka luomet saattavat paljastaa paljon ikäviä asioita, kuten rintasyövän riskin, ne saattavat paljastaa myös paljon hyvää. Hindut nimittäin uskovat, että luomien paikka määräytyy jo sikiövaiheessa. He myös uskovat, että luomen paikka kertoo persoonallisuuden lisäksi paljon ihmisen tulevaisuudesta. Nämä kahdeksan luomen paikkaa kertovat hindulaisuuden mukaan paljon positiivisia asioita ihmisestä ja hänen tulevaisuudesta.

Otsa

Jos luomi on otsasi oikealla puolella, se tarkoittaa, että ansaitset paljon rahaa ikääntyessäsi. Saatat myös saada paljon mahdollisuuksia matkustaa ulkomaille. Kun taas jos luomi sijaitsee otsasi vasemmalla puolella, se voi merkitä sitä, että et ole kiinnostunut muiden auttamisesta, vaikka sinulla olisikin vaurautta.

Kulmakarvat

Jos sinulla on luomi kulmakarvojen välissä, on melko todennäköistä, että elät hyvin vaurasta ja terveydentäyteistä elämää. Jos taas luomi sijaitsee jommankumman kulmakarvan kulmassa (tai molemmissa), tarkoittaa se sitä, että perit paljon omaisuutta mennessäsi naimisiin.

Silmäluomet

Jos jommassakummassa silmäluomistasi (etenkin oikeassa) on luomi, se voi tarkoittaa, että olet rikas ja kuuluisa. Kun taas luomi alaluomien sisäosassa voi tarkoittaa, että olet tuhlaaja ja sinulla on vaikeuksia säästää rahaa, vaikka olisitkin vauras.

Rinta

Jos sinulla on mustanruskea luomi rinnallasi, pidä itseäsi onnekkaana. Luomi rinnallasi voi merkitä sitä, että olet melko kunnianhimoinen ja suuntaat huomion kohti suurempia asioita. Jos suunnittelet elämäsi oikein, olet erittäin menestyvä.

Korva

Luomi korvien sisä- tai ulkopinnalla merkitsee ylellistä makua ja runsasta rahan käyttöä. Vaikka tätä luomen paikkaa pidetäänkin todella lupaavana, on tärkeää, että suunnittelet taloutesi viisaasti.

Huulet

Jos luomi sijaitsee ylähuulen huulirajassa tai huulien yläpuolella, on tulevaisuutesi lupaava ja pankkitilisi muhkea. Jos taas luomi sijaitsee alahuulessa tai sen alla, sinulla saattaa olla taipumus uhkapelaamiseen.

Olkapää

Ihmiset, joilla on luomi oikeassa olkapäässä, hoitavat talouttaan todella hyvin. He osaavat myös käyttää resurssejaan viisaasti. Joten jos sinulla on luomi oikeassa olkapäässä, voit olla varma, että se asettaa sinut menestykseen.

Oikea kämmen

Jos sinulla on luomi oikeassa kämmenessä, osoittaa se todella varakasta ja menestyvää elämää.

Jaa tämä juttu myös ystäville, jotta he pääsevät tutkimaan, sijaitseeko heillä luomi jossain näistä kohtaa!

Lähde: The Times of India