Onko kumppanisi itsekäs sängyssä? Näistä merkeistä tunnistat sen

Tietyt teot voivat paljastaa, että kumppanillesi ei makuuhuoneen puolella ole väliä millään muulla kuin hänen omalla nautinnollaan.

Seksin harrastamisen pitäisi olla hauskaa ja parhaimmassa tapauksessa oikein miellyttävää kaikille osapuolille, mutta aina näin ei ole. Joskus lakanoiden väliin saattaa päätyä sellaisen ihmisen kanssa, kuka ajattelee vain omaa napaansa ja omia halujaan eikä hän ole valmis huomioimaan muita kuin itsensä.

”Koska elämä on liian lyhyt ollaksesi sellaisen kanssa, kuka on perseestä seksin suhteen eikä halua muuttua”, kirjoittaa Frank Kobola Cosmopolitanissa ja listasi tämän jälkeen merkkejä, joista tunnistaa sen, onko seksikumppanisi itsekäs.

1. Hänen kanssa esileikki on olematonta

Hän ei vaivaudu lämmittelemään sinua. Ehkä hän hieman suutelee sinua sekä koskettelee vartaloasi ja tunkee kätensä housuihisi ja sitten onkin itse yhdynnän aika. Lämmittely on kuitenkin olemassa syystä, Kobola muistuttaa.

2. Hän ei koskaan anna sinulle suuseksiä

Seksissä on tärkeää muistaa suostumus ja se, että tapahtuvat asiat ovat kummallekin ok. Joten jos kumppanistasi ei vain tunnu hyvältä antaa suuseksiä eikä hän halua sitä tehdä, ei häntä siihen voi pakottaa. On kuitenkin eri asia, jos hän ei vain viitsi vaivautua suuseksiin ja samalla kinuaa sitä sinulta itselleen.

3. Hän vain haluaa olla itselleen mieluisissa asennoissa

Hänellä on lempiasennot ja yleensä huomaat, että seksin aikana päädytte aina tekemään niitä, vaikka olisit sanonut hänelle, että ne asennot eivät oikein tee sinulle mitään tai haluaisit vain vaihtelua.

4. Hän laukeaa nopeasti

Tätä tietysti tapahtuu eikä sille aina voi mitään, mutta itsekkäälle kyse on kuin pikajuoksusta – vauhdilla maaliin. Kumppanisi antaa mennä, sinä et tunne juuri mitään ja yhtäkkiä kaikki onkin jo ohi ja hän on vieressäsi erittäin nauttivan oloisena.

5. Kun hän on valmis, leikki loppuu siihen

Itsekäs sänkykumppani ei huolehdi siitä, että sinä pääsisit niin sanotusti loppuun asti, jos hän on itse jo lauennut. Kenties hän on vetämässä heti vaatetta ylleen tai nukahtaa välittömästi, Kobola kirjoittaa.

6. Hän neuvoo ja antaa tarpeettomia kommentteja

Hänelle itselle neuvot olisivat kenties tarpeen – tai ainakin se, että hän kuuntelisi sinua ja sitä, mitä haluat seksielämältä – mutta sen sijaan hän antaa sinulle vinkkejä, mitä voisit tehdä toisin. Tai kenties esittää toiveita ulkonäöstäsi ja esimerkiksi ihokarvoituksestasi, jotta se olisi juuri sellainen, mistä hän pitää.

7. Hän painostaa seksiin, vaikka et olisi yhtään sillä tuulella

Sen sijaan, että hän kuuntelisi sinua ja miltä sinusta tuntuu, hän saa sinut tuntemaan olosi huonoksi kumppaniksi, koska et koeta tarpeeksi syttyä seksileikkiin hänen kanssaan. Ei ole väliä, onko sinulla ollut pitkä päivä töissä tai mieli maassa jostain syystä, hän vain haluaa päästä harrastamaan seksiä ja sinun tunteillasi ei ole väliä.

8. Hänelle mikään näistä asioista ei ole ongelma

Olet ehkä yrittänyt puhua hänen kanssaan näistä asioista, mutta hän vain kohauttaa olkiaan. Paras, mitä olet kenties saanut hänestä irti, on se, kuinka hän sanoo yrittävänsä enemmän eikä sitten tee mitään toisin – koska oma napa, paras napa.

Lähde: Cosmopolitan