Onko huulipunan aikakausi hiipumassa? – Huulipunaindeksi näyttää ainakin tällä hetkellä pahalta

Oletko kuullut koskaan huulipunaindeksistä? Sellainen on nyt ollut viime aikoina monien huulilla tai siis se, että huulipunaa ei ole ostettu enää niin paljon kuin ennen.

Huulipunaindeksin viimeaikaisesta laskusta kerrotaan PureWow -sivustolla. Tämän nimityksen otti käyttöön Leonard Lauder (Estee Lauderin poika). Se kuvaa kosmetiikan, etenkin huulipunan, myynnin kasvua. Taloudellisen ahdingon aikana ihmiset käyttävät rahansa edullisiin ylellisyyksiin, kuten huulipunaan.

Koronapandemian takia viime aikoina on oleskeltu paljon kotona, joten huulipunaakaan ei ole välttämättä tarvinnut käyttää. Ja jos mennään kodin ulkopuolelle, on naamalla usein kasvomaski. Sen alta ei huulipunaa näe, joten tuleeko sitä edes laitettua? Huulipunaa ei ole siksi ostettu nyt niin paljon, kun vielä juuri ennen tämän pandemian alkamista.

Onko huulipunan aikakausi loppumassa kokonaan? Tähän lehti sai sellaisen vastauksen, että ei. Sen käyttö on vain hiipunut vähäksi aikaa, mutta kyllähän sitä vielä tullaan käyttämään ja paljon. Kun pandemia on ohi, pääsemme viettämään juhlia, näkemään enemmän muita ihmisiä, ja saamme monia syitä taas käyttää huulipunaa.

Huulipuna palaa vielä huulillemme!

Lähde: PureWow


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.