Oletko miettinyt, voisiko nykyinen kumppanisi olla se oikea?

Naistenlehti Cosmopolitan listasi merkkejä, joiden pitäessä paikkansa sinun ja kumppanisi kohdalla, olet todennäköisesti löytänyt sen henkilön vierellesi, kenen kanssa sinun kannattaisi mennä naimisiin.

Tilanne vaikuttaa oikein hyvältä, jos…

1. Hän kehuu aina sinua

Hän ei malta olla kertomatta muille siitä, kuinka olet saanut ylennyksen tai vaikkapa voittanut jotain hienoa, hauskaa, jännittävää tai muuta sellaista. Miksi? Koska hän on suurin fanisi. Äitisi ohella.

2. Hän tekee uhrauksia puolestasi ja teet itse samoin hänen puolestaan

Hän muuttaa mukanasi toiselle paikkakunnalle, jos saat sieltä töitä. Tai vastaavasti lähdet itse hänen mukaan, jos hän saa muualta töitä.

3. Hän omaa samat arvot kanssasi

Olette samaa mieltä isoista asioista, kuten lasten hankkimisesta. Teette yhteisiä tulevaisuuden suunnitelmia ja esimerkiksi mielessä siintää jo yhteinen kiva koti isolla pihalla. Tiedätte olevanne samalla sivulla tärkeistä asioista ja olette puhuneet niistä.

4. Vuosienkin yhdessä olemisen jälkeen hän edelleen tekee ritarillisia tekoja

Hän saattaa avata sinulle oven tai kantaa raskaat kauppakassit puolestasi.

5. Hän ei koeta muuttaa sinua

Hänelle on ihan ok, jos haluat, että kodissasi on aina lemmikki tai jos et osaa kokata tai siivoaminen ei ole sinun lempipuuhaasi.

6. ”Mulla on ikävä” ei ole vain sanonta vaan täyttä totta

Vaikka aikaa ei olisi kulunutkaan edellisestä näkemisestä kauaa, ikävän iskeminen ja halu nähdä toinen pian on hyvä merkki.

7. Hän on se, jolle haluat kertoa heti ensimmäisenä asioista

Jos päivän aikana sattuu jotain, haluat jakaa sen heti hänen kanssaan. Ennen saatoit soittaa ystävillesi tai perheellesi, mutta nyt sinulla on hänet. Muut läheiset kuulevat kyllä asioista myöhemmin, mutta hän on se, jonka täytyy kuulla ne ensimmäisenä.

8. Sinusta tuntuu miellyttävältä suunnitella tulevaisuutta

Sinua ei huoleta, että yhteisen matkan varattuasi joudutkin perumaan liput tai ystäväsi häihin menetkin lopulta yksin. Luotat suhteenne kestävyyteen.

9. Voit itkeä hänen edessään nolostumatta

Hän tietää kyllä, milloin jokin on vialla ja milloin kyyneleesi johtuvat parhaillaan pyörivästä elokuvasta.

10. Hän on läheinen perheesi kanssa ja on tutustuttanut sinut perheeseensä

Hän pystyy soittamaan vanhemmillesi ilman epäröintiä kysyäkseen jotain. Ja sinusta tuntuu täysin järkevältä mennä hänen kummitytön syntymäpäiville, vaikka hän ei sinne pääsekään.

11. Hän antaa sinun purkaa asioita

Vaikka jauhaisit samasta asiasta uudestaan ja uudestaan, hän ei turhaudu vaan tietää, että tarvitset mahdollisuuden purkaa asioita. Häntä vain häiritsee se, että olet poissa tolaltasi ja hän toivoo, ettei niin olisi.

12. Hän kehuu ulkonäköäsi aivan yhtäkkiä

Parasta on, jos hän sanoo sen päivänä, jolloin et ole niin laittautunut tai makoilet vain sohvalla löysässä paidassa ja pyjamahousuissa.

13. Voitte tehdä asioita, kuten matkustaa, ilman, että riitelette jatkuvasti

Pikkujutut eivät saa teitä riitelemään ja inttämään matkojen aikana. Monet ovat nähneet pareja, joille riita puhkeaa vaikkapa niinkin pienestä asiasta kuin minne mennä syömään lentokentällä ja riita paisuu paisumistaan. Esimerkiksi juuri matkustaminen voi kaikkine odotteluineen olla pitkäveteistä, mutta teillä tällaiset asiat sujuu hyvin yhdessä – ilman riitelyä.

Lähde: Cosmopolitan