Tämän avulla et enää herää öisin niin, että peitto on kadonnut päältäsi.

Jos sinulle ovat tuttuja yöt, kun heräät ilman peittoa kumppanisi omittua kaiken itselleen tai olet hyörinyt ja pyörinyt peiton pois päältäsi, on tähän nyt apukeino, Cover Clamp eli peittopuristin, jonka ansiosta saat nukkua rauhassa peiton alla läpi yön.

Metron mukaan puristimessa käytetään vahvinta saatavilla olevaa jousipuristinta, minkä ansiosta vahvinkaan kumppani ei saa peittoa revittyä pois päältäsi, kun puristin on käytössä.

Puristimen voi kiinnittää joko sängynrungon avulla tai laittamalla otetyynyn patjan alle.

”Puristin pitää peiton paikoillaan öisin, vaikka kumppanisi vetäisi sitä voimakkaasti. Se myös estää peittoa valumasta, jos pyörit yöllä. Kaikki tämä tarkoittaa siis sitä, että nukut hyvät, lämpimät yöunet”, puristimen kehittäjät ovat kertoneet.

Puristimessa on solki, jonka avaamalla peiton alta voi lähteä esimerkiksi vessaan yöllä ilman, että puristimen tai otetyynyn joutoo ottamaan pois.

Metron mukaan peittopuristin tuli markkinoille aiemmin tänä vuonna, mutta kunnolla tietoisuuteen se tuli Fatherly-Facebook-sivun jaettua videon puristimesta. Tätä videota onkin nyt katsottu jo 21 miljoonaa kertaa muutamassa päivässä.

Voit tutustua peittopuristimeen lisää täällä ja halutessasi tilatakin sellaisen. Jutun yllä olevalta videolta taas voit katsoa, miten puristin toimii.

Mitä mieltä sinä olet peittopuristimesta? Kommentoi alla!

Lähde: Metro