Jos et ole täydellä sydämellä touhussa mukana, ei deittailu olekaan enää niin hauskaa.

Monet sinkut voivat kokea jopa suurta painetta siitä, että heidän pitäisi löytää rinnalleen joku. Joskus taukoilu deittailusta voikin olla paikallaan.

Tauko voi antaa myös hyvän mahdollisuuden keskittyä itseensä ja siihen, mitä todella haluaa. Näin deittailukokemukset voivat jatkossa olla parempia.

Alle on listattu merkkejä siitä, että deittitauko voisi tehdä sinulle hyvää.

1. Et nauti siitä enää

Jos et nauti deittailusta, seuralaisesi kyllä huomaavat sen. Jos koet, ettet voi olla parhaimmillasi eikä intoa löydy aidosti, pidä tauko ja pohdi, miksi ylipäänsä haluat deittailla.

2. Et ole päässyt yli entisestäsi

Deittailu heti eron jälkeen on yleensä huono idea. Jos tiedät, ettet ole kunnolla vielä toipunut, anna itsellesi aikaa siihen sen sijaan, että tuhlaisit omaa ja muiden aikaa deittailulla, johon et ole vielä valmis.

3. Jokainen seuralainen tuntuu samalta

Jos et edes muista treffiseuralaistesi nimiä viime ajoilta, voi tauko olla paikallaan. Mieti, annatko seuralaisillesi oikeasti mahdollisuuden tehdä vaikutuksen sinuun ja vai deittailetko vain tottumuksesta.

4. Otat yhteyttä entisiin

Menneisiin palaaminen johtaa harvoin onnellisiin loppuihin. Mieti, millaisen kumppanin haluaisit ja pohdi olisiko toiveissasi viilattavaa. Kun et enää halua tapailla entisiä, olet valmiimpi tutustumaan uusiin ihmisiin.

5. Sinulla ei ole aikaa itsellesi

Jos kaikki vapaa-aikasi menee ensitreffeillä, olisi silloin hyvästä pitää pieni tauko ja antaa enemmän aikaa myös vain sinulle itsellesi ja harrastuksillesi. Näin voit antaa itsestäsi enemmän, kun jatkat deittailua jälleen.

6. Alat olla kyyninen

Jos alat uskoa, että kaikki miehet ovat samanlaisia ja et koskaan löydä oikeaa kumppania, ota askel taaksepäin. Lisäät mahdollisuuksiasi sopivan kumppanin löytämiseksi, jos pysyt positiivisena. Anna siis itsellesi aikaa päästä kyynisyydestä eroon ennen seuraavia treffejä.

7. Tiedät, ettet ole valmis sellaiseen parisuhteeseen, jota haluat

Ei ole paha asia, jos tiedät, ettet ole valmis vielä, koska sinulla on vielä painolastia edellisestä suhteesta. Silloin täytyy vain ottaa aikaa itsensä ja tuntemustensa työstämiseksi. Parisuhde ei voi tehdä sinua onnelliseksi kuin taikaiskusta ja valmiiksi onnellisilla on paremmat mahdollisuudet aloittaa terve parisuhde.

8. Ystävät ja perhe jäävät huomiotta

Jos deittailusi saa läheisesi valittamaan, ettet anna heille aikaa, keskityt vääriin asioihin. Jos arvostat muita ihmissuhteita elämässäsi, olet paremmassa emotionaalisessa iskussa tapaamaan unelmiesi miehen.

Lähde: Become Gorgeous


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia