Unien tulkitseminen on mielenkiintoista. Sille voi löytyä jokin selkeä syy, että miksi on nähnyt juuri tietynlaisen unen.

Jos olet nähnyt unen, jossa joku kritisoi sinua, se voi The List -sivuston mukaan johtua kahdesta eri syystä. Se, että tiikeri ajaa sinua takaa tai putoat jostakin korkealta, ei ole ehkä niin huono uni kuin että esimerkiksi joku kunnioittamasi ihminen antaa sinulle kritiikkiä.

Kannattaa ensinnäkin huomioida, että unet ovat symbolisia. Sillä ei välttämättä ole väliä, että kuka sinua unessa kritisoi, koska se voit oikeasti olla sinä itse, joka haluat antaa itsellesi palautetta. Ehkä halutaan olla vähemmän tuomitsevia muita tai itseä kohtaan tai olla kriittisempiä tietoisesti hyväksymiämme ideoita ja ihmisiä kohtaan.

Uni voi tarkoittaa myös sitä, että olet pettynyt itseesi

Toinen syy unille, joissa saat kritiikkiä, voivat johtua siitä, että tunnet että olisit voinut tehdä jotakin tai toimia jossakin asiassa paremmin. Ehkä näit unen, jossa ystäväsi moittii sinua, kun et muistanut onnitella häntä syntymäpäivänään. Se voi liittyä siihen, että olet pettynyt itseesi, koska et ole huomioinut ystävääsi kunnolla.

Näitä unia kannattaa muistella tarkoin, koska niistä voi löytyä sinulle jotain tärkeää sanottavaa. Vaikka uni liittyisi johonkin lapsuudessasi kokemaan asiaan, se voi silti liittyä jollakin tavalla nykyiseen elämääsi, kun olet aikuinen nainen.

Lähde: The List