Esimerkiksi polttareihin tai vaikkapa firman juhliin voit hankkia koko porukalle itse suunnittelemasi flash-tatuoinnit.

Kullan ja hopean sävyiset, väliaikaiset flash-tatuoinnit ovat koristaneet vartaloita varsinkin kesällä. Aiemmin kiiltävissä kuvissa on vain ollut se pulma, ettei niitä ole saanut itse suunnitella haluamansa kaltaiseksi, kuten oikeita tatuointeja.

Nyt tilane on kuitenkin muuttunut, sillä Flash Tattoos on alkanut toteuttaa myös asiakkaidensa omia visioita. Vaihtoehtoja o kaksi: kuva, jonka yhteyteen valittu oma teksti tekee sen persoonallisemmaksi, tai täysin oma kuva, jonka voit olla esimerkiksi itse piirtänyt ja lisännyt tilaukseesi Flash Tattoosin sivulla.

Flash Tattoos julkaisi Instagramissa lyhyen videoklipin, jossa näkyy esimerkkejä valmiista kuvista, joihin voit liittää haluamasi tekstin ja näin tehdä kuvasta persoonallisemman:

Persoonallisemmaksi tehdyt flash-tatuoinnit ovat hauska lisä esimerkiksi juhliin, häihin tai yrityksen tapahtumiin, sillä niitä voi tilata vain suuremmissa erissä. Halutessasi voit toki hankkia itsellesi sata samanlaista flash-tatuointia, jotta sinulla on vaihtokappaleita edellisen kuluttua pois – kiiltävät kuvat kestävät iholla 4-6 päivää.

Ja mikä parasta, Flash Tattoos toimittaa väliaikaisia kiiltokuviaan myös Suomeen. Voit tutustua mahdollisuuksiin ja personoitaviin malleihin tarkemmin täällä.

Lähde: Metro