Näytä aina huolitellulta töissä – lue 3 vinkkiä

Suositun tv-sarjan pukusuunnittelija antoi vinkkejä, miten näyttää huolitellulta koko työpäivän ajan – ja sen jälkeen.

”Ohoh, en todellakaan näyttänyt tuolta, kun aamulla lähdin töihin.” Tämä on ajatus, joka saattaa monenlla naisella käydä mielessä, kun näkee itsestään vilauksen peilistä työpäivän loppupuolella.

Näin ei kuitenkaan tarvitse olla ja voitkin pitää helppojen vinkkien avulla huolta siitä, että olet huolitellun näköinen koko työpäiväsi ajan. Suositun Scandal-sarjan pukusuunnittelija Lyn Paolo kertoi Glamourille vinkkejään, miten Kerry Washingtonin näyttelemä Olivia Pope saadaan näyttämään aina niin hyvältä.

Paolon vinkeillä voit siis itsekin olla yhtä tyylikäs kuin Olivia Pope sekä aamulla töihin lähtiessä kuin kotiin päästäessä:

1. Takki muuttaa kaiken

Sinulla voi olla ylläsi lähes mitä tahansa, mutta kun vedät bleiserin yllesi, olet valmis vaikka työpaikan johdon kanssa pidetettävään kokoukseen.

2. Mustat housut ja hihaton yläosa

Tämä on aina toimiva, virheetön yhdistelmä. Se on helppo toteuttaa oman vaatekaapin sisällöstä joka päivä eikä se koskaan näytä epätyylikkäältä.

3. Ota pienempi laukku mukaan isoon laukkuusi

Jos et halua kantaa suurta laukkuasi mukanaan lounaalle tai olet menossa ulos suoraan töistä, ota pieni clutch-laukku mukaan isompaan laukkuun ja nappaa se mukaasi, kun kaipaat huolitellumpaa ilmettä.

Lähde: Glamour


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.