Itselle parhaiten sopiva huulipunasävy voi löytyä vain kurkistamalla paidan alle.

Jos etsit sinulle täydellisesti sopivaa ja ihoasi kauniisti korostavaa huulipunaa, löytyy apu sopivimman sävyn löytämiseksi nänneistäsi. Vinkki on peräisin Suomessakin esitetyn yhdysvaltalaisen Lääkärit-ohjelman jaksosta.

Lääkärit-ohjelman asiantuntijat paljastivat, että jokainen voi löytää itselleen täydellisesti sopivan huulipunan, kun valitsee huulipunasävyn, joka on sama kuin omien nännien väri. Vinkistä uutisoineen Cosmopolitanin mukaan syy tähän on siinä, että luonto tietää parhaiten, mikä sävy sopii yhteen ihosi sävyn kanssa.

Tämä ei kuitenkaan ole ainoa tapa käyttää omaa vartaloaan apuna täydellisen huulipunasävyn löytämiseksi. Lääkärit-ohjelman vinkistä myös uutisoinut Metro kertoo, että on vaihtoehtoinen teoria, jonka mukaan täydellinen huulipunan sävy löytyy kurkistamalla alushousuihin.

Tämän vaihtoehtoisen teorian mukaan täydellisen huulipunan sävy on sama kuin pienten häpyhuulten väri ja tällaisen huulipunasävyn käyttäminen voi saada sinut vaikuttamaan seksuaalisesti haluttavammalta. Metron mukaan vinkki on peräisin Sex Love Liberation -sivustolta.

Voit katsoa Lääkärit-ohjelman vinkistä julkaistun lyhyen videoklipin alta.

https://www.youtube.com/watch?v=HTx3XVMTJJc

Lähde: Cosmopolitan, Metro

Kommentit

Kommenttia