Uhkavaatimuksia antamalla ja jatkuvasti myöhässä olemisella ei rakennetta kestävää parisuhdetta.

Uuden parisuhteen alkuun liittyy aina hieman epävarmuutta. Toiseen tutustuessa oppii ajan myötä toisesta uusia asioita ja kaikki ne eivät ole hyviä.

Reddit-sivustolla AskReddit-osiossa pyydettiin sivuston käyttäjiä jakamaan kokemuksiaan asioista, joihin uusi suhde on alkuvaiheessa kaatunut. Alle on listattu viisi asiaa, joita pidettiin anteeksi antamattomina uuden suhteen alusa:

1. Uhkavaatimusten antaminen

Jos kommunikointi ei onnistu suhteen alkuvaiheilla, suhteessa on selvästi ongelmia. Ja milloin uhkavaatimusten antaminen olisi tehnyt ketään onnelliseksi? ”Esimerkki: eron käyttäminen pelinappulana. Eroamisella ei vitsailla. Sitä ei pidä mainita, jos ei ole valmis siihen, mitä siitä voi seurata”, bikerholic kirjoitti aiheesta.

2. Ei ota vastuuta virheistään

Miksi kukaan haluaisi tapailla ihmistä, joka uskoo aina tehneensä oikein eikä ikinä väärin? RustyTDI kirjoitti Redditissä: ”Riitoja tapahtuu parisuhteessa, se on väistämätöntä, mutta kun niitä tapahtuu, pitää olla rehellinen siitä, mitä on tehnyt väärin, jotta riita saadaan sovittua.”

3. Rajojen epäkunnioitus

Olivat rajat sitten fyysisiä tai emotionaalisia, on aina tärkeää, että kumpikin osapuoli kuuntelee toista uudessa parisuhteessa. Ei tarkoittaa ei, aina. ”Kun yhdistät rajojen epäkunnioituksen puutteeseen arvostaa toisten suostumusta, minä lähden”, kirjoitti Phaiseprofits.

4. Jatkuva myöhästely tai suunnitelmien peruminen

Kaikilla on välillä kiire, mutta jos välität toisesta tarpeeksi, että tapailet häntä, älä silloin pelleille tapaamisten kanssa. Zomodee kirjoitti Redditissä, että tapa perua tapaamiset viime hetkellä on hänelle ehdoton suhteen kaatava asia.

5. Ei osaa olla yksin

tyler123321 sanoi sen parhaiten: ”Halu nähdä toista paljon on oma juttunsa. Täysin eri asia on se, että ei ole suhteen ulkopuolella omaa elämää.”

Lähde: Huffington Post