Tähtimerkeistä ainoastaan yksi jäi parisuhteiden kestossa alle kolmen vuoden.

Horoskooppimerkit voivat kertoa paljon ihmisestä sopivimmista kuntoilutavasta lähtien aina täydelliseen kynsityyliin. Nyt tähtimerkkien avulla on selvitetty, mitkä merkeistä ovat parhaimpia pitkissä parisuhteissa ja millä merkeillä suhteet jäävät lyhyemmäksi, kertoo Cosmopolitan UK.

Buzz Bingo teetti tutkimuksen julkkisten parisuhteiden kestosta horoskooppimerkkeihin pohjautuen. Tulokset paljastavat, minkä tähtimerkin edustajaa kannattaa tavoitella, jos haluat sitoutua kumppaniin pitkäksi aikaa tai olla parisuhteessa niin sanotun cuffing seasonin ajan.

”Cuffing season on syys- ja talvikuukausina, kun ihmisillä on suuri halu olla yksiavioisessa, monogaamisessa parisuhteessa”, tohtori Lori Brotto selittää termiä.

Cosmopolitanin mukaan tämä ”sitoutumiskausi” alkaa yleensä lokakuussa ja kestää maaliskuuhun, eli se kestää sopivasti myös vuoden romanttisimman juhlapäivän, ystävänpäivän, yli. Cuffing seasonin aikana ihmiset ovat (tai haluavat olla) parisuhteessa ankeiden talvikuukausien ajan ja eroavat viettämään vapaata sinkkuelämää kesäksi.

Kauris paras, skorpioni pitää perää

Jos mielessä siis on pidempi, kestävä parisuhde, on kauris silloin todennäköisesti paras vaihtoehto. Buzz Bingon tutkimuksen mukaan kauriilla on pisimmät parisuhteet, jotka kestävät keskimäärin viisi vuotta ja kuusi kuukautta.

Toiseksi paras pitkissä parisuhteissa on vesimies neljällä vuodella ja 24 päivällä. Sen jälkeen tähtimerkit menevät tässä järjestyksessä: oinas (kolme vuotta, kymmenen kuukautta), vaaka (kolme vuotta, yhdeksän kuukautta), härkä (kolme vuotta, kuusi kuukautta), kalat (kolme vuotta, kuusi kuukautta), jousimies (kolme vuotta, viisi kuukautta), rapu (kolme vuotta, neljä kuukautta), neitsyt (kolme vuotta, kaksi kuukautta) ja leijona (kolme vuotta, viisi päivää).

Ainoastaan skorpioni on tähtimerkeistä sellainen, jonka parisuhteiden kesto ei ylittänyt kolmea vuotta; tutkimuksen mukaan skorpionin suhteet kestävät keskimäärin kaksi vuotta ja seitsemän kuukautta. Jos siis haluat lyhyemmän romanssin, suosi skorpionia ja jos haluat pidemmän romanssin, suosi kaurista.

Tutkimuksen mukaan parhaimmat mahdollisuudet kestävään suhteeseen tähtimerkkipareista on skorpionilla ja kauriilla, mistä esimerkkinä ovat Orlando Bloom ja Katy Perry. Tämän kaksikon perässä tulevat vesimies ja kalat, kuten Justin Timberlake ja Jessica Biel.

Vesimies ja vesimies muodostavat myös hyvän pitkäaikaisen kumppanuuden, kuten Ellen Degeneres ja Portia de Rossi osoittavat. Vesimies ja kauris sen sijaan ovat yhdessä keskimäärin lyhimmän aikaa, mistä esimerkkinä ovat Ellie Goulding ja Ed Sheeran 31 päivää kestäneellä romanssillaan.

Kerroimme aiemmin, mitkä tähtimerkkiparit saavat toisistaan irti outoja ominaisuuksia, ja voit lukea aiheesta lisää täällä. Lisää horoskooppimerkkeihin liittyviä juttuja, kuten tähtimerkillesi sopivimman työn tai täydellisen aamiaisen, löydät täältä.

Lähde: Cosmopolitan UK