Täydellinen kynsityyli jokaiselle horoskooppimerkille – astrologi listasi sopivimmat tyylit

Mystisyydestä kimalteeseen ja säihkeeseen, eri tähtimerkeille sopii parhaiten erilaiset kynsityylit.

Jos haluaisit uuden ilmeen kynsillesi, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle tai minkälaista tyyliä kokeilisit, voit kääntyä tähtien puoleen. Astrologi Lisa Stardust on koostanut HelloGigglesille listan eri horoskooppimerkeille parhaiten sopivimmista uusista kynsityyleistä, jotka sopivat yhteen tähtimerkkien ominaisuuksien kanssa.

Etsi alta oma horoskooppimerkkisi ja saat tietää, minkälainen kynsityyli sinulle parhaiten sopisi. Jos Stardustin valinta ei ole mieluinen, voit toki valita myös jonkun toisen merkin tyylin ja toteuttaa sitä parhaaksi katsomallasi tavalla.

Oinas

Stardust toteaa, että oinas halua olla paras kaikessa mitä tekee. Tämän takia oinas valitsee vain sellaisen kynsityylin, joka tuo esiin kuinka upea hän on. Oinas saa siis paljon kultaisia tähtiä, koska on niin mahtava.

Härkä

Härkä rakastaa kaikenlaista kimalletta – kunnon blingiä. Jos se kimaltaa ja säteilee valoa, haluaa härkä sitten koristaa kyntensä lumoavilla koristuksilla. Stardustin mukaan härkä kimaltelee 24/7 tänä kesänä.

Kaksoset

Kaksosilla on nimensä mukaisesta kaksi erilaista puoliskoa. Stardust kertookin, että tämän tähtimerkin kynsityylin pitäisi edustaa hänen kumpaakin puoltaan. Tämä tyyli on kunnianosoitus sekä kaksosten herkkyydelle että hänen intellektuelleille tunteille.

Rapu

Ravun mielialat muuttuvat kuin kuu, mutta läpi näiden muutosten hän aina kykenee löytämään mielenrauhan. Stardustin mukaan ravulle sopivin kynsityyli onkin liilalla sävyllä tehty ombré, joka ilmentää hänen vaihtuvia tunteita.

Leijona

Kuin peloton leijona, ovat nämä kynnet yhtä hurjat. Stardust lisää, että tällaiset eläimelliset kynnet myös muistuttavat passiivisinta ja rauhallisintakin kisua, että hänen on tarkoitus ottaa ohjat käsiin ja olla viidakon hallitsija.

Neitsyt

Stardustin mukaan neitsyt pitää yksinkertaisuudesta, kun on kyse muodista ja kynsistä. Mutta kun nyt on kesä, voisi värin pilkahdukset ja simppelit kuviot virkistää hänen suosimaa nudea kynsityyliä.

Vaaka

Tällä tähtimerkillä on hienostunut tyylitaju, minkä takia vaaka lakkaa kyntensä kevyellä ja ilmavalla tavalla, joka uhkuu cooliutta. Tasapaino värin ja paljaan kynnen välillä saa vaa’an tuntemaan olon keskittyneeksi ja rennoksi, kun hän katsoo kynsiään.

Skorpioni

Skorpioni on särmikkäämpi kuin muut tähtimerkit. Onhan halloweenkin skorpionin ajanjaksolla, Stardust muistuttaa. Skorpioni koristaa kyntensä mystisyyttä henkivillä tavoilla – kuin varoittaakseen muita, että ärsytettynä hänen myrkylliset pistimensä suojelevat häntä vaikeuksilta.

Jousimies

Stardustin mukaan tämä alla olevassa kuvassa näkyvä tyyli sopii täydellisesti jousimiehelle. Jousimiehen tunnusväri on violetti, joka edustaa onnea ja hyvää tuuria. Tähän kynsityyliin myös yhdistyy jousimiehen (ja Niken) motto: Just do it.

Kauris

Tämä merkki pitää käytännöllisesti meikistä ja kynsityylistä, jossa on hieman kimalletta ja häikäisevyyttä. Stardust kertoo, että tällainen metallinen, valuvalta näyttävä kynsityyli saa kauriin tuntemaan kuin hänen tyylikyytensä olisi maailman huipulla.

Vesimies

Vesimiehen hallitsijaplaneetta on Uranus, joka hallitsee taivasta. Siksi vesimiehelle sopiikin niin hyvin tällainen kynsityyli, jossa on vaahtokarkkimaisen muhkeita pilviä. Stardustin mukaan tästä tyylistä tulee vesimiehen suosikkeja vielä vuosien ajaksi.

Kalat

Stardust kertoo, että kalat rakastavat koristaa itseään glamouria henkivillä tyyleillä, minkä takia hän niin mielellään sääntää lakkaamaan kyntensä tavalla, joka hehkuu väriä, positiivisuutta ja kauneutta. Kaloilla on myös tarve näyttää luovuuttaan ja taiteellisuuttaan – siihen nämä kynnet ovat omiaan.

Mitä mieltä olet sinun tähtimerkkillesi parhaiten sopivasta kynsityylistä vai onko joknku toisen tyyli mieluisampi? Kommentoi alla!

Lähde: HelloGiggles


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.