Nämä seksiin liittyvät virheet lähes jokainen on tehnyt ainakin kerran elämässään

Joskus seksi on todella mahtavaa ja joskus taas jotain ihan päinvastaista.

Seksiin liittyy monenlaista kokeilua asennoista leluihin ja aktipaikkoihin. Osan näistä voi myöhemmin todeta olleen myös mojova virhe.

Brittilehti Metro listasi seksivirheitä, joita lähes jokainen on tehnyt edes kerran elämässään.

1. Joukkotuhoasetta muistuttavan seksilelun ottaminen mukaan touhuun liian aikaisessa vaiheessa parisuhdetta.

2. Pissan pidättely niin kauan esileikin aikana, että myöhemmin ei ole enää varma, onko laukeamassa vai laskemassa alleen.

3. Ensin pohtii, onko se sen arvoista, että menee sänkyyn todella komea miehen kanssa siitä huolimatta, että kuukautiset eivät ole vielä ohi. Lopulta päätös on aina kyllä, huolimatta siitä, että myöhemmin sängystä löytyy todistusaineistoa kuukautisten aikana harrastetusta seksistä.

4. Kun heräät jonkun vierestä ja myöhemmin kadut sitä vielä kuukausienkin päästä. Baarissa se vielä vaikutti niin hyvältä idealta…

5. Mies on lauennut kasvoillesi ja löydät myöhemmin kuivunutta spermaa hiuksistasi, vaikka kuinka koetit puhdistaa kaiken pois. Tietysti olet ehtinyt ennen löydöstäsi olla myös ihmisten ilmoilla.

6. Seksiä suihkussa / kylvyssä.

7. Kun käyttää liukuvoiteena asioita, jotka eivät ole siihen tarkoitettu. Ne eivät yksinkertaisesti ole sama asia kuin liukasteeksi tarkoitetut tuotteet.

8. Riskien ottaminen laittamalla sormet ”tutkimattomaan” reikään ilman, että aiheesta on keskustelu ensin.

9. Yritykset olla seksikäs jättämällä alushousut pois jalasta. Todellisuudessa se johtaa kosteisiin reisiin, pimppipieruihin ja kiusalliseen oloon ja viettelevä, itsevarma olo jää saavuttamatta.

10. Kun unohdat ottaa yhden ehkäisypillerin ja panikoit seuraaviin kuukautisiin asti, että olet varmasti raskaana ja odotat nelosia.

11. Päädyt sänkyyn itseäsi nuoremman kanssa ja muutaman minuutin jälkeen sisäistät, että hän on luultavasti melko kokematon eikä hänen suorituksensa ole hääppöinen. Silti palaat takaisin hänen luokseen, koska pidät saamastasi huomiosta.

12. Yritykset harrastaa aamulla seksiä, mutta hengityksen haju on niin paha, että touhu on pakko jättää kesken ja miettiä, mitä edellisiltana tulikaan syötyä.

13. Koetat saada itseäsi rohkeammaksi iskemään yhden illan säädön ja juot liikaa alkoholia. Oksennat/penis ei ole yhteistyöhaluinen/ emätin on kuiva tämän ansiosta ja alat vain toivoa, että olisitkin jäänyt kotiin katsomaan romkomeja.

14. Kiireessä etsit pimeässä kondomia, käytät sitä ja jopa löydät sen ja sen kääreen aamulla, jotta voit laittaa ne roskiin. Samalla huomaat, että kondomin parasta ennen -päiväys oli pari vuotta sitten.

15. Innostut liikaa esileikin/seksin aikana ja lopulta päädyt telomaan itseäsi tai kumppaniasi.

Lähde: Metro