Flower Power -kampanjalla pyritään muuttamaan ihmisten mielikuvia pitbulleista.

Monien mielestä pitbullit voivat olla hieman pelottavan näköisiä ja niihin liittyy ikäviä ennakkoluuloja. Valokuvaaja ja eläinaktivisti Sophie Gamand on aloittanut Flower Power Pit Bulls of the Revolution -kampanjan, jolla hän koettaa muuttaa ihmisten käsityksiä koirarodusta.

Gamand julkaisee Flower Power -kuvasarjassaan valokuvia pitbulleista kukkaseppeleet päässään.

”Päätin kuvata koiria kukkaseppeleiden kera tuodakseni pehmeämpää energiaa mielikuviin niistä. Toivon kuvasarjan haastavan tapaa, jolla katsomme pitbulleja ja lopulta tapaa, jolla kohtelemme niitä”, Gamand kirjoittaa sivuillaan.

Kaikki Gamandin valokuvat on otettu eläinkodeissa, missä koirat odottavat uutta kotia. Kampanja on alkanut jo vuonna 2014 ja Gamand on kuvannut jo noin 150 koiraa.

”Pitbullit ovat kuin muutkin koirarodut, ne tarvitsevat oikeaa huolenpitoa, koulutusta ja sosiaalisuutta. Valitettavasti väärän maineen takia monet mieltävät ne muita koiria vaarallisemmaksi, minkä takia ne kiinnittävät vastuuttomien omistajien huomion, ketkä haluavat vain ”pelottavan koiran””, Gamand sanoo sivuillaan.

Gamand pyytää ihmisiä liittymään kampanjaansa julkaisemalla #PitBullFlowerPower -hashtagin alla kuvia omista koiristaan kukkaseppeleiden kera osoituksena tuesta pitbulleille.

Alla muutama poiminta Gamandin ottamista suloisista kuvista:

Tässä on Peapod

Valentino on kuvattu jo vuosi sitten, mutta Gamand julkaisi kuvan muistuttaakseen, että Valentino kaipaa kotia

Tämä koira on nimeltään Karla

Tässä on Jacob-pentu

Hurmaava pieni Henry-pitbull

Ja tässä on Henryn emo, Ivy

Tässä kuvattavana on Waldo

Tämän kuvan söpöläinen on Remy, joka on Gamandin mukaan saanut uuden, rakastavan kodin itselleen

Cali on yksi Gamandin ensimmäisiä kuvattavia ja koira on vasta saanut uuden kodin

Tässä mullistelee Walter

Voit katsoa lisää Gamandin ottamia kuvia niin Instagramissa kuin Facebookissa. Hänen kotisivuiltaan löydät enemmän tietoa kampanjasta.

Lähde: Popsugar