Meistä naisista löytyy niin itkupillejä kuin marmattajiakin. Toiset ovat puolestaan sottapyttyjä ja toiset riidankylväjiä.

Meistä kaikista löytyy varmasti näitä jokaista ahdistavaa ja ärsyttävääkin naistyyppiä omine oikkunemme ja erikoisine puolinemme. Toisaalta meistä jokaisesta löytyy myös tyypillisesti jokin yksittäinen tai muutama piirre, jotka korostuvat toisia piirteitä enemmän luonteessamme.

Me listasimme alle sellaisia naistyyppejä, jotka käyvät paitsi meidän muiden naisten, myös miesten hermoille. Nämä naistyypit saavat muut ahdistumaan heidän läsnäolollaan ja seurallaan. Tunnistatko sinä nämä naistyypit ystäväpiiristäsi tai tunnistatko näitä ominaisuuksia itsestäsi?

Tällaisia ärsyttäviä naistyyppejä joukostamme löytyy:

1. Itkupilli

Tämä naistyyppi itkee pienemmistäkin asioista turhaan. Hän saattaa pahastua mitättömistäkin asioista ja vetää shown heti, kun tilanne niin sallii. Itkupilli on luonteeltaan turhamainen ja pelokas, mikä johtaa useimmiten tilanteessa kuin tilanteessa tekoitkuun tai aitoon kyynelehtimiseen. Hän kyllästyttää seuralaisiaan vaatimalla itkuisuudellaan huomiota. Tämä naistyyppi kokee olevansa muita herkempi yksilö.

2. Marttyyri

Tämä nainen syyllistää muita siitä, että hänellä on paha mieli. Marttyyri ei kuitenkaan tunnista itse käyttäytyvänsä epäoikeudenmukaisesti muita kohtaan, mikä vääristääkin hänen todellisuudentajuaan ja saattaa pahentaa oireilua. Hän saattaa olla hyvinkin itsekäs, mikä johtaa siihen, että hän käsittelee epäonnistumiset loukkaantumalla mielummin muille. Tämä naistyyppi kokee olevansa muita alttiimpi uhriutumaan.

3. Palpattaja

Tämä naistyyppi on kuin mikäkin papukaija. Hänen suunsa käy jatkuvalla syötöllä, eikä taukoa näy. Hän puhuu joskus myös ohi suunsa, mikä ärsyttää suunnattomasti muita. Palpattajan kanssa ei voi jakaa omia salaisuuksiaan, koska hän höpöttää ne eteenpäin. Häneen ei voi luottaa, sillä hän puhuu mitä sylki suuhun tuo. Tämä naistyyppi kokee olevansa sosiaalisempi kuin muut.

4. Friikki

Tämä naistyyppi on luonnonoikku. Häntä ei voi pidätellä, eikä häntä voi määräillä. Friikki tekee juuri niinkuin tahtoo ja milloin tahtoo. Hän saattaa myös säikäyttää ihmisiä paitsi järjettömillä tempauksillaan myös oudoilla tavoillaan ja tottumuksillaan. Friikki elää elämäänsä itseään varten, eikä välitä siitä, mitä muut ovat hänestä mieltä. Tämä naistyyppi kokee olevansa ainutlaatuisempi kuin muut.

5. Näsäviisas

Näsäviisas löytää itsensä monesti keskellä tilanteita, joissa häneltä vaaditaan äärimmäistä nokkeluutta ja supliikkia otetta keskusteluun. Näsäviisas haluaa todistaa olevansa valveutunut eri asioiden suhteen sekä kokee tärkeäksi ja arvokkaaksi todistella muille omaa lukeneisuuttaan. Tämä naistyyppi ajattelee olevansa fiksumpi kuin muut.

6. Riitelijä

Tämä nainen on hyökkäävä ja kovaääninenkin puheissaan. Riitelijä on taitava haastamaan vastaväittäjänsä ja pitää kalapaliikeista, joissa toinen osapuoli joutuu puolustautumaan. Hän on hyvä argumentoimaan dominoivasti ja perustelemaan uskottavasti omia kannanottojaan. Riitelijä hyödyntää monesti väsytystekniikkaa saadakseen uhrinsa lamaannuttua. Tämä naistyyppi kokee olevansa taivampi keskustelija kuin muut.

7. Sottapytty

Tämä nainen viihtyy lian ja sotkun keskellä. Sottapyttyä eivät esimerkiksi tahrat tai pölypallerot haittaa, koska hän ei itse näe ongelmaa asiassa. Tästä naisesta ei saa taiottua kodinhengetärtä. Sottapytyn elämäntyyli on rennon boheemi ja siivoton. Hän ärsyttää tuttaviaan ja perheenjäseniään jättämällä esineitä ympäriinsä ja jopa kadottamalla niitä kaaoksen keskelle. Tämä naistyyppi ajattelee olevansa vapaamielisempi kuin muut.

8. Marmattaja

Marmattaja tunnetaan myös nimellä nalkuttaja. Tämä naistyyppi on miesten arkkivihollinen. Tämä nainen osaa arvostella ja kommentoida toisten tekoja, koska osaisi tehdä asiat itse tehokkaammin tai oikeaoppisemmin. Hän myös tietää, miten asiat tulisi tehdä, joten opastaa mieluusti muita näkemyksiensä mukaisesti. Tämä naistyyppi ajattelee olevansa parempi kuin muut.

9. Tuuliviiri

Tästä naisesta ei ota selvää. Yhtenä päivänä hän on toista mieltä ja käyttäytyy tietyllä tavalla, kun taas toisena päivänä hän saattaa jo ajatella asioista aivan päinvastoin. Tuuliviiriä ei voi tulkita, eikä hänen käyttäytymisestään voi tehdä minkäänlaisia johtopäätöksiä, mikä vaikeuttaa yhteiseloa tämän naistyypin edustajan kanssa. Tämä naistyyppi ajattelee olevansa itsenäisempi kuin muut.

10. Keimailija

Tämä nainen pitää rahasta ja vaikutusvallasta. Hän saattaa myös kehua omilla suorituksillaan ja tekemisillään, koska haluaa nostaa itseään arvoasteikossa muiden yläpuolelle. Keimailijan tunnistaa myös silmäätekevistä, fyysisistä artefakteista, joilla hän korostaa omaa ylivertaisuuttaan. Tämä naistyyppi kokee olevansa tyylikkäämpi kuin muut.

Tunnistatko itsesi joistakin yllä olevista tyypeistä? Puuttuko listalta jokin perinteinen naistyyppi?