Ei ole helppoa löytää kumppania, joka on valmis asettumaan aloilleen ja rakastamaan sinua ikuisesti.

Mahdotonta se ei kuitenkaan ole. Kun uskot löytäneesi tällaisen kumppanin, nämä merkit voivat kertoa sinulle, että hän on tosissaan kanssasi.

1. Hän ottaa sinut huomioon

Hän huolehtii siitä, että olet onnellinen. Hän kuuntelee hulluja työtarinoitasi, hieroo niskaasi ja tekee ruokaa silloin, kun sinä olet väsynyt. Sinusta huolehtiminen on hänelle tärkeää, ja hän hoitaa hommansa hyvin.

2. Hän haluaa viettää kanssasi paljon aikaa

Jos hän viestittelee sinulle päivittäin ja ehdottaa yhteistä tekemistä, olet hänelle tärkeä.

3. Seksi ei ole hänelle tärkeintä

Tietenkin petipuuhat kiinnostavat häntäkin, mutta seksi ei ole pääsyy siihen, että hän on kanssasi – kaukana siitä. Sen sijaan hän haluaa kokea kanssasi monenlaisia asioita, kuten matkustella ja pitää hauskaa.

4. Hän huomioi sinut tehdessään isoja päätöksiä

Hän ei ota vastaan uutta työtä juttelematta asiasta sinun kanssasi. Tai jos hän suunnittelee muuttamista toiseen kaupunginosaan, hän varmistaa, ettei kulkeminen kotienne välillä tule olemaan liian hankalaa – tai ehkäpä haluatkin muuttaa yhteen hänen kanssaan? Tällaisilla suurilla päätöksillä on merkitystä parisuhteelle, ja hän tietää sen.

5. Hän kertoo sinulle asioita, joita ei ole paljastanut muille

Yön pimeydessä käydyissä keskusteluissa hän uskoutuu sinulle asioista, joista hän ei ole koskaan puhunut kenellekään – ei edes parhaalle ystävälleen.

6. Hän ei flirttaile muiden kanssa

Hän näkee vain sinut, joten sinun ei tarvitse olla varuillasi siitä, minne hänen katseensa vaeltaa.

7. Häntä ei haittaa puhua tulevaisuudesta

Kun puhut yhteen muuttamisesta, talon ostamisesta tai kihlautumisesta joskus tulevaisuudessa, hän ei lähde välittömästi karkuun. Hänen ei tarvitse olla 100-prosenttisesti valmis suuriin parisuhdemuutoksiin, mutta hän on kuitenkin avoin keskustelulle niistä.

8. Hän kehuskelee sinulla

Hän esittelee sinut muille ylpeänä. Hänen perheensä, ystävänsä ja serkkunsa tietävät sinusta paljon, koska hän on todella rakastunut sinuun ja tahtoo kertoa sinusta kaikille.

9. Hän haluaa saada sinut tuntemaan itsesi erityiseksi

Hän ei ainoastaan kohtele sinua kuin kuningatarta – hän haluaa tehdä niin. Tällainen voi joskus tuntua raskaalta hyvässäkin parisuhteessa, mutta häntä se ei haittaa, sillä hän todella rakastaa sinua.

Lähde: Popsugar