On entistä vaikeampaa näyttää hereillä olevalta, jos meikki vain lisää väsynyttä ulkonäköä.

Kukapa haluaisi näyttää väsyneeltä? Meikeillä pystyy peittämään väsymyksen merkit, mutta meikeillä voi myös saada itsensä näyttämään väsyneeltä.

Alla olevia meikkivirheitä kannattaakin välttää, jotta ei olisi niin väsyneen näköinen:

Virhe 1: Monotoniset värit

Luomalla rajat eri kasvojenpiirteille voit näyttää enemmän virkeältä. Sen sijaan, että käyttäisit yksiväristä ja yksiulotteista väriä kasvoissasi, rajaa kulmasi, silmäsi, poskesi ja huulesi, hienovaraisesti, jotta näyttäisit vähemmän väsyneeltä.

Virhe 2: Väärän värinen peitevoide silmien alla

Väärää sävyä oleva peitevoide saa sinut näyttämään väsyneeltä ja mahdollisesti jopa siltä, että et tiedä mitä meikeillä tehdään. Pidä huolta, että meikkaat hyvin valaistussa huoneessa ja jos testaat uutta tuotetta, meni eri tavalla valaistuihin huoneisiin peilin kanssa nähdäksesi, miltä meikki näyttää eri valossa.

Virhe 3: Silmien pohjustuksen unohtaminen

Tämä pätee etenkin silloin, jos käytät tummaa rajausta silmien alla. Tee pohjustus, jotta tumma väri ei suttaannu ja leviä silmiesi alle ja tee sinusta pesukarhua.

Virhe 4: Liiallinen puuterointi

Kuiva, puuteroitu iho näyttää vanhemmalta ja väsyneemmältä kuin puhdas, sileä iho, joten varo puuteroimasta kasvojasi liikaa. Käytä läpikuultavaa puuteria poistaaksesi ihon kiilto ja häivytä se hyvin.

Virhe 5: Harmaa meikki

Huolimatta ihosi sävystä, jos käytät meikkejä, joissa on harmaat pohjasävyt, tuot esiin ihosi harmautta, joka saa sinut näyttämään uskomattoman väsyneeltä ja luultavasti paljon vanhemmalta kuin miltä haluat näyttää.

Lähde: Beauty High

Kommentit

Kommenttia