Nämä kuusi riitaa on käytävä läpi, jotta parisuhteesta tulee kestävä

Jatkuva riitely ei tee suhteelle hyvää, mutta se että pari ei riitele koskaan on erittäin harvinaista.

Riitely ei tee suhteelle vain huonoa, vaan se myös parantaa suhdetta. Ensimmäinen riitä voi tuntua kamalalta, jossa voi jopa joutua paniikkiin. Niitä on kuitenkin hyvä olla. On kuusi aihetta, joista parin olisi jopa hyvä riidellä, jotta suhteesta tulisi mahdollisimman kestävä. Katso tästä alta, oletteko jo käyneet läpi nämä alla olevat tärkeät riidat.

1. Riitely siitä mihin suuntaan suhteessa ollaan menossa

Kummankin pitää tietää, että suhteessa ollaan menossa oikeaan suuntaan. Se hetki, kun kumpikin on samaa mieltä suunnasta, on tärkeä hetki. Sitä ennen voi olla riitoja. Mutta jos lopulta päästään asiasta yhteisymmärrykseen, on se suhteen kannalta erittäin hyvä asia.

2. Riitely siitä perustetaanko perhe ja kuinka suuri

Kaikki eivät halua lainkaan lapsia. Jos haluaa lapsia, ei niitä välttämättä halua kovin montaa. Perheenperustamisasiatkin pitää sopia, joka voi ensin aiheuttaa riitoja.

3. Riitelyä omasta ajasta

Kaikki tarvitsevat omaan aikaa. Voi kuitenkin tuntua siltä, että puoliso haluaa sitä ihan liikaa. Kun riitelee aiheesta ja jos asiassa päästään yhteisymmärrykseen, tekee se suhteelle hyvää. On tärkeää, että kummallakin on myös omaa elämää parisuhteen ulkopuolella.

4. Seksiin liittyviä riitoja

Välillä voi käydä niin, että toinen haluaa enemmän seksiä kuin toinen. Sitä ei silti kannata mennä hakemaan suhteen ulkopuolelta, vaan yrittää keskustella puolison kanssa asiasta. Se voi johtaa riitaan, mutta sitä kautta sovintoon. Kun aiheesta puhuu toiselle avoimesti, ehkä tasapaino seksielämäänkin tulee löytymään.

5. Riitoja raha-asioista

Rahankäytöstä olisi hyvä keskustella. Se voi johtaa riitaan, mutta ehkä esimerkiksi liian paljon rahaa käyttävä puoliso lopulta ymmärtää, että tekee väärin. Rahaan liittyviä riitoja voi olla monenlaisia, mutta jos niistä selvitään, tekee se suhteelle hyvää.

6. Riitaa omasta sosiaalisesta elämästä

ystäviä ei pidä unohtaa, vaikka olisi parisuhteessa. Heidän näkemisensä tekee hyvää myös suhteelle, koska ystävien näkeminen saa hyvälle päälle. Jos puolison mielestä hänelle ei jää tarpeeksi aikaa, se voi johtaa riitoihin. Kun tämän asian saa hänen kanssaan selvitettyä, tekee se parisuhteelle hyvää. Kyllä tässäkin asiassa löytyy tasapaino.

Lähde: Yourtango


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.