Jos olet koiraihminen, tiedät että koirat ovat paljon enemmän kuin pelkkiä lemmikkejä.

Koirat ovat ihmisen parhaita ystäviä ja niitä voi kohdella myös kuin omina lapsina. Texasin yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan koiraihmiset ovat yleensä paljon sosiaalisempia ja ulospäinsuuntautuneempia kuin kissaihmiset. Se selitti samalla sen, miksi toiset horoskooppimerkit ovat selkeästi muita horoskooppimerkkejä enemmän koiraihmisiä.

Nämä kolme horoskooppimerkkiä ovat yleensä koiraihmisiä

Mars on astrologiassa planeetta, joka hallitsee koiria. Se näkyy myös siitä, kuinka paljon eri horoskooppimerkit pitävät koirista. Tässä alla on kolme eniten koirista pitävää horoskooppimerkkiä.

1. Oinas

Mars on tulinen planeetta, joka hallitsee oinashoroskooppia. Se jo selittää sen, miksi oinaat pitävät niin paljon koirista, koska sama planeetta hallitsee myös koiria. Oinaat ovat sellaisia koiranomistajia, jotka vievät pentujaan vaelluksille, opettavat niitä uimaan ja käyttävät koiriaan joka päivä koirapuistossa. Mutta on vaikea sanoa, kumpi vie kumpaa eli oinaat koiria vai koiraat oinaita.

2. Skorpioni

Skorpionit voivat vaikuttaa vähän mysteerisiltä, mutta kyse on oikeasti siitä kenelle he suostuvat avautumaan. Koira on sopiva kohde, kun haluaa avautua jollekin, jonka kanssa voi silti eristäytyä muusta maailmasta. Koira antaa skorpioneille mahdollisuuden kokea maailma turvallisena ja rauhallisena. Muista ihmisistä skorpioni voi vaikuttaa hiljaiselta ja mietiskelevältä. Koiran kanssa skorpioni kuitenkin uskaltaa seikkailla ja olla puhelias.

3. Kaksoset

Kuten oinailla, myös kaksosilla on paljon energiaa, joka pitää saada kulutettua. Se onnistuu koiran kanssa erittäin hyvin. Vaikka kaksoset ovat sosiaalisia, pitävät he myös siitä, että pääsevät touhuamaan yksin koiran kanssa koko päivän.

Oletko sinä koiraihminen?

Lähde: Purewow