Nämä exältä saadut lahjat kannattaa pitää – ja näistä luopua

Kaikesta ex-kumppanilta saadusta ei tarvitse luopua – ellei välttämättä tahdo.

Parisuhteen aikana osapuolet antavat toisilleen lahjoja, ja jos suhde päättyy eroon, joutuu myöhemmin miettimään, mitä lahjoille tekisi. Kaikkea ex-kumppanilta saatua ei kannata kuitenkaan säilyttää.

Lue alta, minkälaisia lahjoja kannattaa tai ei kannata pitää tallessa.

Nämä voit säilyttää:

Taloustavarat. Tällaiset lahjat ovat käytännöllisempiä eivätkä niin henkilökohtaisia ja niistä on sinulle iloa senkin jälkeen, kun exä on poistunut elämästäsi. Esimerkiksi jos hän sijoitti ja osti sinulle imurin, kannattaa sinun ehdottomasti pitää se.

Vaatteet. Jos ex-kumppanisi on ostanut sinulle vaatteita, joita käyttäessä sinun ei tee mieli vain itkeä ja ikävöidä exääsi, voit hyvin pitää ja käyttää niitä.

Korut. Diamonds are a girl’s best friend, sanotaan. Jos pidät paljon exältäsi saamasta korusta, on ihan sallittua pitää se itsellä eron jälkeen. Koruja voi myös muokata, joten jos korusi kytkös ex-kumppaniin häiritsee, voit viedä sen alan ammattilaisen luo ja pyytää, että hän käyttäisi korua ja tekisi siitä jotain uutta, jotta et joutuisi kokonaan siitä luopumaan.

Nämä taas olisi parempi heittää menemään:

Kortit. Eron jälkeen on houkutteleva ajatus käydä läpi kaikki kirjeet, kortit ynnä muut ex-kumppanilta saadut asiat, jotka muistuttavat hyvistä ajoista. Jos kuitenkin säilytät ne, kiusaat vain itseäsi niihin liittyvillä muistoilla.

Alusvaatteet. Vaikka vaatteita voikin hyvin säilyttää, ovat alusvaatteet oma lukunsa. Jos olet exältäsi saanut alusvaatteita ja pitänyt niitä hänen ilokseen, ei tuleva uusi kumppani luultavasti järin innostu alusvaatteiden taustasta – etenkin jos on kyse seksikkäistä alusvaatteista. Jos et pidä pitsisiä pikkupöksyjä omaksi iloksesi, on parempi heittää ne menemään kuin keikistellä uuden kumppanin edessä exältä saaduissa alusvaatteissa.

Kotitekoiset lahjat. Näistä voi olla todella vaikea luopua, mutta myös ne voivat tuoda paljon tunteita ja muistoja mieleen ja näin ollen saada olon surkeaksi. Voit myös miettiä, miltä tuntuisi selittää seinälläsi olevan lahjataulun taustat uudelle kumppanillesi. Jos se ei tunnu kivalta ajatukselta, heitä se menemään – tai ainakin laita piiloon ja pois silmiltä.

Lähde: Glamour


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.