Nämä Euroopan kaupungit muuttuvat paremmiksi matkustaessa sinne ystävien kanssa

Maailmasta löytyy kohteita, jotka on kuin tehty pareille ja osa yksin matkustaville. Osa paikoista on taas sellaisia, jotka ovat parhaimmillaan ystävien seurassa.

Euroopassa on kaupunki jokaisella erilaiselle matkaseuratyypille. Maanosasta löytyy siis myös täydellisiä kohteita, joihin matkustaa parin ystävän tai isomman kaveriporukan kera.

Nämä kohteet ovat parhaimmillaan kaveriporukalla sinne matkustaessa:

1. Dublin, Irlanti

Dublin vaatii juomaan runsaasti ja runsaasti juominen vaatii kavereita seuraksi. Porukalla matkustaminen tarkoittaa myös sitä, että kun tuoppien kumoaminen alkaa kyllästyttää, on todennäköisempää, että saat mukaasi jonkun matkaamaan kohti luonnonkaunista rannikkoa.

2. Rooma, Italia

Rooma on iso paikka nähtäväksi yksin. Sekä liian täynnä muita ihmisiä ja liian historiallinen. Kaupungissa tarvitset kaiken energian, järjen ja mahdolliset muistikuvat historian tunneilta, joten Roomaan kannattaa matkata kavereiden kanssa.

3. Budapest, Unkari

Julkinen kylpyläkulttuuri on koettava, mutta alastomat altaat ovat aika kiusallisia kokea yksin tai vanhempien kanssa. Ota siis mukaasi joukko hauskoja kavereita, joita alastomat aktiviteetit eivät haittaa. Samalla osallistut myös vuosisatoja vanhaan perinteeseen ryhmäkylvyistä.

4. Barcelona, Espanja

Jos aiot valvoa aamuun, on parempi ottaa tukijoukkoja mukaan. Barcelonan klubeissa on villejä tanssilattioita ja useita kerroksia, joten tarvitset mukaan ison porukan. Barcelonassa on myös paljon taskuvarkaita, joten 20 vahtivaa silmää on parempi kuin kaksi.

5. Bergen, Norja

Alueen jäätiköt ovat extremevaeltajien unelma, mutta niiden valloittaminen vaatii tiimityötä. Jäätiköt ovat äärimmäinen ryhmäsiteiden luomiskokemus.

Lähde: Huffington Post


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.