Nämä asiat jokaisen naisen pitäisi tietää seksistä

Tarkista, tiedätkö sinäkin jo sen, mitä jokaisen naisen pitäisi aiheesta tietää.

Olet ehkä harrastanut seksiä jo vuosia ja saatat olettaa, että tiedät siitä kaiken – tai ainakin tarpeeksi. Alla on kuitenkin seksiin liittyviä faktoja, jotka jokaisen naisen pitäisi tietää.

Lue alta, onko seassa sinulle jo tuttuja juttuja vai uutta tietoa.

Sinulla on SE asento

Times of Indian mukaan jokaisella naisella on asento, joka pitää huolen siitä, että hän laukeaa. Jos et tiedä vielä omaasi, se selviää vain kokeilemalla.

SE asento voi muuttua

Iän, synnytysten ja erinäisten biologisten muutosten myötä sinut aina laukeamaan saava tapa voi muuttua. Jos se ei enää yllättäen toimikaan, on aika aloittaa etsintä uudelleen.

Alastomuus ei olekaan niin iso juttu

Monet naiset huolehtivat siitä, miltä näyttävät alasti ja ovat varmoja, että mies huomaa vain ylimääräiset kilot tai epätasaisen ihon. Seksin aikana miehet kokevat kuitenkin sellaisen neurokemikaalikoktailin, että he eivät moisia asioita huomaa.

Harrasta seksiä, haluat seksiä

Times of Indian mukaan mitä enemmän harrastat seksiä, sitä enemmän haluat sitä. Seksin aikana luo muistoja, joita haluaa vain lisää ja lisää.

Omahoitokin on tärkeää

Itsetyydytys ei ole vain osa kuivaa kautta seksielämän suhteen. Itsetyydytys voi johtaa monen naisen kohdalla kaikista varmimmin orgasmiin ja siihen voi turvautua myös välillä kumppanin kanssa.

Joskus uni menee seksin edelle

Aina ei voi olla sillä tuulella ja mielummin nukkuu – ja se on ihan sallittua. Se ei tarkoita sitä, että seksihalusi olisivat myös unessa, jos välillä ei huvita ja haluatkin vain nukkua kumppanisi vieressä.

Seksin ei pitäisi sattua

Ensimmäisellä kerralla se voi tuntua, mutta jos yhdyntä on myöhemmin kivuliasta, on syytä selvittää, mistä se johtuu.

Seksi paranee iän myötä

Tai kokemuksen myötä. Voit parikymppisenä kuvitella, että seksielämäsi on parhaimmillaan, mutta siitä huolimatta se vain iän ja kokemuksen myötä muuttuu paremmaksi.

Lähde: Times of India