Nämä 90-luvun kauneustrendit ovat tulossa takaisin

Nämä trendit olivat kova sana 90-luvulla ja julkkistähdet ovat tuomassa niitä nyt takaisin.

1990-lukuun kuuluu trendejä ja muoti-ilmiöitä, jotka saavat jäädäkin sille vuosikymmenelle, mutta osa taas ovat tervetulleita takaisin. Byrdie nosti esiin neljä ysäritrendiä kauneuden ja meikkien maailmasta, mitkä ovat tulossa kovaa vauhtia takaisin muotiin.

Tiilenpunainen/rusehtava huulipuna

Silloin: Tähdet Drew Barrymoresta Jennifer Anistoniin käyttivät 90-luvulla tiilenpunaista huulipunaa, joka oli niin tummaa, että sitä pystyi sanomaan ruskeaksi. Huulet olivat yleensä rajattu sävyä tai paria tummemmalla huultenrajauskynällä.

Nyt: Tänä vuonna punasävy on hieman vaaleampi. Se on lämpimämpi, täysin mattainen ja näkyvä huultenrajaus on poissa. Rohkea, mutta tyylikäs, täydellinen tapa viitata 90-luvun grungeen näyttäen silti nykyaikaisemmalta.

Glitteriä sisältävä luomiväri

Silloin: 90-luvulla glitteriä suosittiin kaikissa muodoissa, mutta parhaimpia olivat suuret ja kirkkaan väriset glitterit. Tyyliä suosivat monet poptähdet, kuten Britney Spears ja Christina Aguilera. Jos glitter oli pinkkiä, violettia, sinistä tai hopeaa ja sen olisi voinut nähdä vaikka avaruudesta, noudatti trendiä oikein. Bonuspisteitä sai, jos glitterit ylsivät kulmakarvoihin saakka.

Nyt: Glitter paranee ajan kanssa kuin viinit. Glitteriä sisältävät luomivärit ovat nykypäivänä lähes yhtä kimaltavia, mutta hiukkaset ovat paljon pienempiä. Trendi onkin nykyisin tyylikkäämpi ja vähemmän vaarallinen; et joudu murehtimaan, että glitterin palasia pääsisi silmiisi tekemään vahinkoa.

Huurteiset huulet

Silloin: Toinen huulipunatrendi oli saada huuliin viileä sävähdystä. Jos halusit olla todella trendikäs, huuliin laitettiin pinkin sävyn lisäksi himmeää huulikiiltoa, joka toi huuliin jäisen kiillon.

Nyt: Trendi on ehkä tullut takaisin, mutta lämpimämpänä ja vähemmän metallisena kuin 90-luvulla. Nyt se ei näytä siltä kuin huurretta olisi päässyt huulillesi, mutta huulesi saavat hieman enemmän kiiltoa kuin vain normaalia huulipunaa käyttäen.

Värikkäät hiukset

Silloin: Pinkit hiukset olivat makeiden tyyppien juttu ja tyylin hallitsi parhaiten Gwen Stefani. 90-luvulla suosittuja olivat myös kirkkaan punaiset raidat.

Nyt: Paljon ei ole muuttunut värikkäiden hiusten suhteen 90-luvun ja nykyhetken välillä. Tähdillä ja taviksilla on nähty erilaisia sävyjä pastelleista syvempiin ja tummempiin sävyihin violetista vihertävään. Hyviä esimerkkejä ovat muun muassa haalean violettia väriä käyttänyt Kelly Osbourne tai kirkasta sinivihreää hiuksiinsa laittanut Hilary Duff.

Katso trendejä havainnollistavia kuvia sekä tuotevinkkejä täältä.

Lähde: Byrdie


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.