Seuraavat erikoisuudet tekevät miehesi todella kuumaksi!

Me ajattelemme usein, että saadaksemme miehen kiihottumaan ja houkuteltua sänkyyn, meidän pitäisi käyttää sukkanauhoja, punaisia alusvaatteita ja punaista huulipunaa. Todellisuudessa miehet kuitenkin syttyvät asioista, joita me saatamme pitää todella omituisina.

Seuraavat hieman erikoisen kuuloiset asiat voivat olla miehellesi todella kiihottavia!

 1. Hiljennä hänet
  Onko miehesi sängyssä äänekäs? Peitä kädelläsi hänen suunsa, ja hiljennä hänet. Tämä kuulostaa omituiselta, mutta tämä ele todella saa miehen syttymään.

 2. Meikit päällä sänkyyn
  Ihomme ei pidä tästä lainkaan, mutta miehemme sitäkin enemmän. Kun meikki suttaantuu, antaa se hänelle tunteen, että teillä oli niin kiire päästä itse asiaan, ettet edes ehtinyt peistä meikkejäsi pois.

 3. Vodka martini ravistettuna, ei sekoitettuna
  Vaikka miehesi pitää naisellisuudestasi, tekevät miehekkäät drinkkivalinnat sinusta entistä seksikkäämmän hänen mielessään. Tyttömäiset drinkit eivät ole hänestä erityisen vetäviä, mutta juot viskiä, erikoisolutta tai vodka martinin James Bondin tyyliin, tekee se hänet hulluksi himosta!

 4. Paluu sänkyyn
  Miehesi innostuu siitä, että nouset aamulla lähteäksesi töihin, mutta palaatkin vielä takaisin petiin hänen luoksensa. Tämä saa miehen tuntemaan, että hän on sinulle vähintäänkin yhtä tärkeä kuin työsi.

 5. Huonepalvelu
  Kun miehesi katsoo matsia, kannattaa sinun tarjoilla hänelle olutta ja naposteltavaa sohvalle. Hän innostuu eleestä, ja palkitsee sinut kyllä myöhemmin.

 6. Urheiluhullu
  Katso miehesi kanssa matsia, kannusta hänen joukkuettaan ja korkkaa itsellesikin olut! Tämä saa miehesi kuumaksi!

 7. Pyykkilautavatsa? Ei kiitos!
  Luuletko, että sinulla tulisi olla litteä vatsa ja kovat vatsalihakset, jotta miehesi innostuisi? Väärin! Miehesi arvostaa pehmeyttä ja pyöreyttä muodoissasi paljon enemmän!

 8. Likaista seksiä
  Ensi kerralla, kun tulet salilta tai juoksulenkiltä, älä menekään suoraan suihkuun. Sen sijaan, anna hänen repiä hikiset vaatteet päältäsi ja suuntaa suoraan sänkyyn!

 9. Huumoria
  Jos teillä on sängyssä hauskaa ja nauratte yhdessä, saa se miehesi innostumaan! Seksinkään ei tarvitse olla niin vakavaa.

Kokeile näitä kikkoja ja katso, kuinka miehesi innostuu!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Wunderweib / Kuva: Valeria Boltneva, Pexels