Tuntuuko sinusta, että kumppanisi on sinusta liian riippuvainen? Nämä merkit osoittavat, että olet oikeassa.

On ihanaa tuntea olevansa rakastettu ja saada omalta kumppanilta huomiota. Jossain kohtaa tulee kuitenkin raja vastaan siinä, kuinka paljon huomiota kumppaniltasi haluat saada, ja mistä liiallinen huomio kumpuaa. Johtuuko huomio vain rakkaudesta, vai onko mahdollista, että kumppanisi olisi tullut riippuvaiseksi sinusta?

Seuraavat merkit kertovat, että kumppanisi on takertunut sinuun, eikä osaa enää hahmota käsitystä oman tilan tarpeesta.

 1. Sinä olet hänelle kuin jumalatar
  Saattaa olla, että hän ei oikeasti edes rakasta sinua, vaan on rakastunut käsitykseensä sinusta. Hän saattaa pitää sinua täydellisenä ja ideaalina jumalattarena, eikä oikeana naisena, jolla on virheitä ja joka ei ole missään nimessä täydellinen. Jossain kohtaa totuus paljastuu ja selviää, ettei hän edes tuntenut sinua oikeasti.

 2. Hän haluaa vain olla kanssasi
  Onko kumppanisi onnellinen vain, jos on sinun kanssasi, eikä kenenkään muun? Hänen koko maailmankuvansa särkyy, jos teillä on riitaa, eikä hän yksinkertaisesti halua tehdä mitään muuta, kuin olla sinun kanssasi.

 3. Hänellä ei ole ystäviä, ja on kateellinen sinun ystävistäsi
  Hänen elämässään ei ole olemassa muita kuin te kaksi, eikä hänellä juuri edes ole ystäviä omasta takaa. Hän on siksi kateellinen siitä, että sinulla on ystäviä, joiden kanssa haluat viettää aikaasi. Hän itse haluaa olla vain sinun kanssasi, ja hän inhoaa sitä, että sinä haluat viettää aikaa myös muiden sinulle läheisten ihmisten kanssa.

 4. Hän kontrolloi sinua
  Hän huolehtii jatkuvasti siitä, missä olet ja kenen kanssa. Hän on jatkuvasti huolissaan siitä, onko sinulle tapahtunut jotain, ellet ole heti vastaamassa hänen jokaiseen viestiinsä, ja ilmoittamalla missä olet. Jos et vastaa hänelle heti, hän kiukuttelee ja hermostuu heti. Hän saattaa jopa lukea viestisi tietämättäsi. Hän väittää, ettei tätä voi laskea mustasukkaisuudeksi, sillä hänhän vain välittää turvallisuudestasi.

 5. Hän voi jopa uhata sinua
  Jos et tee asioita hänen vaatimallaan tavalla, hän saattaa hermostua – ja pahasti. Hän muuttuu hetkessä raivoavaksi machoksi, joka vaatii sinua toimimaan hänen haluamallaan tavalla. Jos se ei sivulle sovi, voi hänestä tulla jopa aggressiivinen, ellei saa tahtoaan läpi. Hän tietenkin väittää, että hän vain rakastaa sinua, ja tämä on hänen tapansa osoittaa rakkauttaan.

  Kuulostaako tutulta? Siinä tapauksessa sinulla on ongelma.

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Wunderweib / Kuva: Icons8 Team, Unsplash