Jos kuulut näihin 3 horoskooppimerkkiin, sinulla tulee olemaan makuuhuoneessa vilkasta tänä vuonna!

Ei ole väliä, oletko sinkku vai elätkö parisuhteessa: Jos sinulla on yksi näistä horoskooppimerkeistä, voit varautua melkoiseen peiton heilutteluun vuonna 2022!

Onnekkaat merkit ovat:

• Leijona
Jo alkuvuodesta makuuhuoneessasi vilkastuu ja sinun kannattaa valmistautua kuumiin seikkailuihin! Näistä seikkailuista tuskin tulee mitään pitkäaikaista, mutta ketä kiinnostaa! Pidä hauskaa ja nauti lyhyistä romansseista! Toukokuussa tapaat ihmisen, jonka kanssa teillä ei pelkästään suju loistavasti sängyssä, vaan jonka kanssa kohtaatte myös henkisesti. Loppuvuotesi on täynnä romantiikkaa ja helliä hetkiä – ja entistä parempaa seksiä!


• Oinas
Lemmenplaneetta Venus on kokonaan puolellasi, ja sen ansiosta saat elämääsi aimo annoksen kipinöitä ja säpinää keväällä. Tuletkin viettämään sängyssä huomattavan paljon aikaa, ja mikäs sen parempaa! Erityisesti parisuhteessa olevat oinaat kokevat nautinnollisia hetkiä suhteessaan, ja oinaat muodostavat kumppaniensa kanssa loistavia tiimejä!


• Vaaka
Vaa’at ovat tunnettuja ylianalysoinnistaan, ja heidän onkin usein vaikeaa vain heittäytyä ja antautua nautinnon vietäväksi. Ei kuitenkaan vuonna 2022, sillä Venus ja Mars nimittäin antavat sinulle tuntikausia rakkauden ja intohimon hetkiä. Nauti näistä hetkistä kaksistaan ja uskalla vihdoin heittäytyä!

Jos kuulut näihin horoskooppimerkkeihin, varaudu kipinän ja intohimon täyteiseen vuoteen!

Ja artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Cosmopolitan / Kuva: Dainis Graveris, Unsplash