Hyvässäkin parisuhteessa voi tulla ongelmia, jos osapuolet eivät sovi yhteen makuuhuoneen puolella.

Parisuhteessa on tärkeää, että sekä emotionaalinen että fyysinen puoli toimii ja suhteen osapuolet sopivat toisilleen kummassakin mielessä. Jos näin ei ole, voi muuten niin hyvin toimiva suhde kaatua, jos seksielämä ei toimi.

Cosmopolitan on listannut merkkejä, jotka voivat paljastaa, jos sinä ja kumppanisi ette sovi yhteen seksuaalisesti, ja suomensimme nämä merkit alle.

1. Seksi on harvoin spontaania. Sinä ja kumppanisi ette viettele toisianne. Seksiä ei koskaan tapahdu vain sattumalta tai yllättäen.

2. Yksikään seksiasento ei miellytä teitä molempia. Jatkuvasti seksin aikana toinen osapuoli ei nauti siitä, mitä tapahtuu. Seksi on vain suorittamista, jotta toinen saisi nautintoa.

3. Ette koskaan löydä yhteistä rytmiä. Juuri kun fiilis on nousemassa, kumppanisi alkaakikin liikkua toisella tavalla ja hetki on pilalla.

4. Toinen jatkuvasti on muissa maailmoissa – ja se on kiusallisen ilmeistä. ’Ei, ei, olin juuri pääsemässä fiilikseen’ , sanot, vaikka todellisuudessa tuijotit outoa jälkeä katossa.

5. Televisio on yleensä auki seksin aikana. Et halua sanoa mitään, mutta epäilet, ettei kumppaniasi haittaa pauhaava televisio, koska hän myös katsoo sitä.

6. Seksi ajoittuu yleensä lomien ja syntymäpäivien yhteyteen. Ja silloinkin se tuntuu velvollisuudelta toista kohtaan.

7. Kumpikaan ei ole koskaan ”sillä päällä” yhtä aikaa. Siis ei koskaan. Kun sinua huvittaisi, on kumppanillasi kiire ja sama päinvastoin.

8. Lopulta hoidat itse itsesi loppuun. Sitä ei tapahdu vain toisinaan, vaan jatkuvasti. Siinä ei ole mitään pahaa, jos et joka kerta laukea, mutta sinun kohdallasi seksielämästäsi on tullu itsetyydytystä katsojan kera.

9. Viettinne eivät käy yksiin. Jos hän haluaa seksiä monta kertaa viikossa ja sinulle riittäisi kerta tai pari viikkoon, johtaa se väistämättä turhautumiseen, kun omat halut eivät käy yksiin toisen kanssa.

10. Ystäväsi kertoi aina laukeavansa oman kumppaninsa kanssa ja luulit sitä vitsiksi. Se ei ole vitsi, vaan sekin on todella mahdollista.

Lähde: Cosmopolitan