Kun henkilökohtainen rahakriisi iskee, nämä ruuat tulevat hätiin!

Lähes jokainen meistä on joskus ollut tilanteessa, jossa kukkarossa ei ole muuta kuin ilmaa, mutta syödä kuitenkin pitäisi. Seuraavat ruuat ovatkin hyviä vaihtoehtoja vaikkapa palkkapäivää odotellessa.

 1. Nuudelit
  Jokainen, joka on joskus ollut tiukalla budjetilla tietää, että nuudelit ovat erinomainen valinta, kun lompakko kumisee tyhjyyttään. Lisää niihin mausteita ja kokeile eri makuisia nuudeleita saadaksesi vaihtelua.

 2. Kananmunat
  Kananmunat ovat loistava proteiininlähde, sillä ne ovat sekä halpoja että terveellisiä. Täytyt varmasti, kun lisäät salaattiisi tai leipäsi päälle munia. Jos tarkkailet painoasi, ovat keitetyt munat paistettuja parempi valinta.

 3. Pavut
  Pavut eivät kukkaroasi rasita, ja ovat kaiken lisäksi täynnä terveellistä proteiinia. Papujakin on useaa eri lajia, joten niitäkin kannattaa syödä vaihdellen.

 4. Perunat
  Perunat ovat yksi parhaista edullisista ruuista niiden moninaisuuden vuoksi. Voit tehdä perunoista melkein mitä vain, etkä kyllästy saman tien! Voit tehdä vaikkapa perunamuusia, lohkoja, ranskalaisia tai vaikkapa keittoja.

 5. Pasta
  Pasta on vielä nuudeleitakin edullisempi ruoka, josta saat helposti tehtyä erilaisia variaatioita edullisesti. Lisää pastaan vaikkapa tonnikalaa tai pestoa, ja ruokasi on valmis!

 6. Tumma riisi
  Tumma riisi on edullisuutensa lisäsi myös terveellistä, sillä se sisältää paljon kuituja. Riisi myös vähentää nälän tunnetta, mikä on myös positiivinen asia, jos olet todella peeaa. Tumma riisi on kaiken lisäksi monipuolinen ainesosa, josta saat paljon erilaisia ruokia.

 7. Murot
  Murot, erityisesti maissilastut ovat helppo ja edullinen ruoka, josta lähes kaikki pitävät Kukapa ei haluaisi syödä aamiaiseksi muroja?

 8. Makkara
  Makkara on lihaisista vaihtoehdoista edullinen valinta, ja voit tehdä niistä vaikkapa hodareita, voileipiä tai lisätä niitä keittoon.

 9. Banaanit
  Banaanit eivät maksa juuri mitään, ne on helppo ottaa mukaan evääksi ja niistä on moneksi: voit lisätä ne vaikkapa aamiaismuroihin tai puuroon, ja voit tehdä niistä pannareita.

 10. Puuro
  Puurosta edullisemmaksi ei ruoka juurikaan mene! Etenkin, jos teet puuron veteen. Jos haluat enemmän makua ja täyteläisyyttä puuroon ja lompakkosi kestää sen, voit tehdä puuroon myös erilaisiin maitoihin. Puuroa on myös helppo maustaa eri makuisiksi, kuten vaikkapa lisäämällä kanelia tai erilaisia hilloja.

Näillä neuvoilla selätät seuraavan matin kukkarossa! Jaa vinkit myös ystävillesi, joilla sama herrasmies ajoittain vierailee kukkarossa.

Lähde: Celebs Pulse