Käyttäjä nimeltään 1234rocks1234 julkaisi mielenkiintoisen kysymyksen Reddit-sivustolla: ”Naiset, mikä yllätti eniten silloin, kun näit peniksen tai pääsit kokeilemaan sitä ensimmäisen kerran?”. Tämä on aiheuttanut jo todellisen vastausryöpyn, josta löytyy aika erikoisiakin kommentteja.

Muistatko itse, huomasitko jotain yllättävää, kun koit ensimmäisiä kertojasi peniksen kanssa, joka oli siinä edessäsi juuri tarkoituksella? Aika moni nainen oppi näinä aikoina jotain uutta tästä mielenkiintoisesta vehkeestä, ja ovat nyt paljastaneet muille sen hetken ajatuksiaan. Tässä ovat näistä ajatuksista 10 parasta.

1. Eräs pääsi kokemaan tämän hetken kylvyssä ja yllättyi, kuinka penis kellui siinä pinnalla, vaikka miehen muut osat olivat veden alla.

2. Joku luuli jopa, että peniksen pitää olla pissaamisen aikana kovana.

3. Eräs muisti vasta siinä vaiheessa, että siellähän ovat peniksen lisäksi paikalla myös kivekset.

4. ”Sehän on tulivuori!”, oli joku tokaissut ensimmäisen siemensyöksyn nähdessään ja saanut sen hetkisen poikaystävänsä aika hämilleen.

5. Sekin on ollut jollekin yllätys, kuinka kovaksi penis voi erektion aikana mennä.

6. Peniksen verisuonet ovat olleet jollekin yllätys.

7. Myös lötkönä oleva penis on tuonut monille uusia elämyksiä: ”Se oli kuin sellainen 90-luvulta tuttu hyytelömäinen stressilelu, jota voi heilutella.

8. Tämä oli yksi erikoisimmista kommenteista: ”Se osaa hyppiä itsekseen.

9. Peniksen monivärisyys on yllättänyt aika monet.

10. Osaa näistä eivät edes miehet itse olleet ajatelleet, kuten että kuinka kivesten päällä oleva nahka liikkuu koko ajan ja se näyttää siltä, kuin kyseessä olisi jokin liikkuva illuusio. Eräs mieskommentoija kertoi menneensä tämän lukiessaan heti vessaan tarkistamaan, eikä hänellä ollut tätä ennen edes aavistustakaan, että siltä se todellakin näyttää.

Ehkä nämä toivat sinulle mieleen niitä omia ajatuksiasi, kun pääsit ensimmäisiä kertoja tutustumaan penikseen. Voit mennä kertomaan niistä itsekin Reddit-sivustolle.