Näitä asioita ei koskaan pidä sanoa naiselle ääneen!

Ellei tarkoituksenasi nimenomaan ole se, että nainen jättää sinut, sinun ei pitäisi koskaan sanoa näitä asioita ääneen, vaikka sinua ärsyttäisikin jokin naisen tekemä kovasti.

Nämä asiat sanomalla nimittäin vain loukkaat naista, etkä ainakaan saavuta sillä mitään.

Onneksi meillä on sinulle vinkit, mitä sinun pitäisi sanoa näiden lauseiden sijaan!

Älä siis missään nimessä sano seuraavia asioita naiselle!

 1. No mikä sinulla nyt taas on?
  Jos sanot naiselle näin, sinä osoitat, että olet kärsimätön ja koukkuinen, ja naisen käytös ärsyttää sinua. Sano mieluummin: ”Mitä sinulla on mielessäsi kulta? Minä kuuntelen.”

 2. Sinulla oli ennen niin upea kroppa, minulla on sitä ikävä
  Jos sanot naiselle tämän, olet ansainnut kunnon huudot ja mykkäkoulun. Tämä ei nimittäin ole mitään muuta kuin valtava loukkaus naistasi kohtaan! Sano mieluummin kohteliaisuus, jota todella tarkoitat, kuten: ”Tuo mekko sopii sinulle upeasti, olet todella seksikäs siinä.”

 3. Hyvä on, tehdään sitten taas niin kuin sinä haluat, niin kuin aina
  Tällä osoitat, että mielestäsi naisesi aito tarve on jonkinlainen lapsellinen valtataistelu. Suhteenne voi paljon paremmin, jos pyrit oikeasti ymmärtämään häntä. Kysy häneltä mieluummin: ”Mitä sinä tarvitset? tai ”Miltä sinusta tuntuu?”

 4. Miksi sinä olet aina niin takertuvainen?
  Tämä on aika paha loukkaus naistasi kohtaan. Sitä paitsi suhteet ovat luonteeltaan sellaisia, että kumpikin osapuoli tarvitsee toisiaan voidakseen suhteessa hyvin. Kysy asiaa mieluummin taas näin: ”Mitä sinä tarvitset kulta?” tai ”Miten voisin auttaa sinua?”

  Suhteenne voi varmasti paremmin, jos opit kommunikoimaan naisesi kanssa paremmin, ja vältät loukkaamasta häntä typerillä ja turhilla huomautuksilla.

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Your Tango