Tietyt toistuvat asiat miehessäsi voivat ajaa sinut raivon partaalle. Samalla ne ovat usein asioita, joita et pysty muuttamaan, vaikka kuinka yrittäisit. Kuulostaako seuraava lista tutulta?

Oletko sinäkin tuhlannut energiaasi ja yrittänyt muuttaa seuraavia asioit miehessäsi? Niin ovat muutkin, sillä nämä ovat todella yleisiä!

 1. Minähän juuri sanoin, että rakastan sinua
  Siinä missä naisilla on taipumus kertoa rakastavansa kumppaniaan melko tiheäänkin tahtiin, ei miehistä valtaosalla ole vastaavaa tarvetta. Tuhlaat vain aikaasi, jos yrität pakottaa miehesi sanomaan sinulle nuo kolme maagista sanaa säännöllisemmin. Tarkkaile mieluummin hänen tekojaan: jos hän rakastaa sinua, hän kyllä näyttää sen.

 2. Näytät tosi hyvältä kulta
  Mitä muutakaan hän sanoisi, kun kysyt miltä näytät? Saat tuskin mieheltäsi mitään muutakaan vastausta, vaikka kuinka inttäisit. Jos haluat vastaukseksi jotain muuta, tai et luota miehesi tarkoittavan sanojaan, älä yksinkertaisesti kysy häneltä, miltä näytät. Jos kysyt, varaudu siihen, että standardikysymykseen saat standardivastauksen.

 3. En minä katsonut häntä!
  Jos lähistöllä on kaunis nainen, mies kyllä huomaa hänet. Eikä siinä ole mitään pahaa, kyllähän sinäkin huomaisit komean uroksen lähettyvilläsi. Ota rennosti, äläkä vedä kilareita siitä, että miehesi saattaa vilkaista ohimennen ohikulkevaa naista. Tätä tapaa et pysty muuttamaan, vaikka kuinka yrittäisit, miksi siis tuhlata turhaan aikaa ja energiaa?

 4. Etkö ole vieläkään valmis?
  Miehesi tulee valittamaan siitä, että hän saa jatkuvasti odotella sinua lähtiessänne ulos. Jos teillä on edessänne juhlat tai jokin muu tilaisuus, ei kannata odottaa häneltä kärsivällisyyttä, kun olette jo valmiiksi myöhässä ja sinä mietit, kumpi huulipunista olisi parempi. Koita olla mieluummin itse ajoissa!

Jaa artikkeli myös ystävillesi, jotka seurustelevat!

Lähde: All Womens Talk