Olet varmasti kuullut joskus sanottavan, kuinka miehet ovat Marsista ja naiset Venuksesta.

Tuo ei ole tietystikään aina totta, koska esimerkiksi nainen voi tehdä asioita, joita monet olettavat miesten tekevän.

Miehet voivat tehdä asioita, jotka tuhoavat suhteita. Niin voivat tehdä naisetkin. Tässä alla on yleisiä tapoja, joiden kautta naiset sabotoivat parisuhteensa. Ne karkottavat miehet pois heidän luotaan, joten niitä ei kannattaisi tehdä. Katso tästä alta, montaako sinä niistä teet. Silloin tiedät, mistä tavoistasi sinun pitäisi päästää irti.

8 tapaa, joilla naiset karkottavat miehiä:

  1. Liiallista analysointia, joka koskee jokaista pientäkin sanaa. Jos mies ei esimerkiksi ottanut sinuun yhteyttä tänään, hänellä on todennäköisesti vain ollut kiire tai muu hyvä syy siihen. Jos kohtaat hänet sen jälkeen, kun olet liioitellut päässäsi sitä mikä syy hänellä oli siihen, suututat hänet.
  2. Puuttua liikaa miehen elämään, vaikka olisi juuri aloittanut suhteen miehen kanssa. Olisi parempi elää omaa elämää ja tavata ystäviä kuin se, että alkaa pyörittämään elämäänsä liikaa miehen ympärille.
  3. Olla epätoivoinen, jos mies viettää esimerkiksi aikaa ystäviensä kanssa. Sellainen nainen on epävarma ja hänen itsetuntonsa on huono. Olisi parempi antaa miehen tehdä asioita, joista hän pitää.
  4. Ajatella liian negatiivisesti. Se voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että nainen kysyy mieheltä miksi mies ei enää kerro rakastavansa naista tai että on varma, että mies suunnittelee eroa. Jos haluaa miehen olevan rehellinen ja avoin, pitää itsekin olla sellainen.
  5. Yrittää muuttaa miestä. Se, että yrittää tehdä toisesta toisenlaisen, ei ole terveellisen suhteen merkki. Sellaisesta suhteesta tulee tuskin kovin pitkä.
  6. Odottaa liian pitkään tai edetä liian nopeasti. Esimerkiksi avioliitosta tai lapsista ei kannata puhua vielä toisilla treffeillä. Sellainen voi säikäyttää miehen.
  7. Ongelmien etsiminen, joita voi lopulta löytääkin, kun oikein kunnolla etsii. Ehkä olisi parempi olla etsimättä ja ongelmakin saattaa jäädä löytämättä.
  8. Entisestä puolisosta puhuminen, joka voi karkottaa miehen pois.

Olisi parasta opetella rakastaan itseään ja jos siihen ei kykene, ei kykene myöskään ylläpitämään suhdettaan.

Lähde: Your Tango

LUE MYÖS