Se ei ole mikään salaisuus, että miehet valehtelevat puolisolleen. He valehtelevat usein välttääkseen ongelmia puolisonsa kanssa, ja he hiovat tätä taitoa pelastaakseen oman nahkansa.

Joskus naisista voi tuntua, että miehet ovat vain yksiä valehtelijoita. Naisten on hyvä tietää, että harva mies on mikään sädekehä päänsä ympärillä kulkeva pyhimys. Siksi on hyvä tietää, että miehet, kuten naisetkin, päästävät valheita suustaan. Tässä alla ovat niistä ne kymmenen yleisintä. Kun nyt luet ne, tiedät miehen ehkä valehdelleen, kun hän kertoo niistä sinulle jonkin näistä.

1. Olen jumissa liikenteessä

Miehet eivät ole aina niin hyviä viestijöitä, ja useimpien on vaikea selittää syytä myöhästymiseensä. Jopa täysin hyvistä syistä heidän on helpompi sanoa ”olen jumissa liikenteessä” kuin selittää tarkasti, mikä heitä pidätyttää tulemasta paikalle, kun on sovittu.

2. Ei se ole kovin kallista

Tämä on jälleen yksi yleinen valhe, jonka miesten on huomattu sanovan naiselle. Miehet rakastavat leluja ja tavaroita ja voivat tehdä sen takia myös heräteostoksia. Kuitenkin, kun heitä kysytään asiasta, he todennäköisesti sanovat, ettei ostos ole ollut kovin kallis. Se on myös tapa, jolla he yrittävät osoittaa olevansa vastuussa ostoksen teosta. Ehkä he haluavat myös ansaita puolisonsa luottamukset, varsinkin jos he käyttävät yhteistä tiliä.

3. Olen matkalla

Naiset kutsuvat toisinaan miehiä tilaisuuksiin, joihin miehet eivät oikeasti halua osallistua, kuten perhejuhliin. Miehet eivät kuitenkaan voi kieltäytyä menemästä, koska sillä voi olla vakavia seurauksia, ja siksi tätä valhetta käytetään eli kerrotaan olevan juuri silloin matkoilla tai muissa menoissa, kun tilaisuuteen pitäisi mennä.

4. Anteeksi, en voinut vastata puheluusi

Tämä valhe voidaan myös muotoilla näin: ”akku oli tyhjä” tai ”puhelimessa ei ollut signaalia”. Mutta nämä kaikki tarkoittavat sitä, että he yksinkertaisesti eivät halunneet vastata puheluun. Suurin syy valehteluun on se, että he pelkäävät kertoa puolisolleen, että he tarvitsevat tilaa. Ehkä he tarvitsevat omaa aikaa yksin tai ystävien kanssa, eikä silloin halua vastata puhelimeen.

5. En juonut paljon

Kun miehesi valehtelee usein siitä, että kuinka paljon hän on juonut alkoholia, voi se olla merkki siitä, että hänellä on alkoholiongelma. Alkoholiriippuvainen tekee mitä tahansa perustellakseen tapaansa tai osoittaakseen, että juominen on edelleen hallinnassa. Tässä tapauksessa sinun pitäisi keskustella hänen kanssaan, kun hän on raittiina ja näyttää huolesi ja todennäköisesti pyytää häntä hakemaan apua ongelmaansa.

6. Ei, et näytä lihavalta

Tämä on luultavasti turvallisin vastaus, jonka mies voi sanoa, jos nainen kysyy, onko hän lihava. Naiset ovat hyvin herkkiä tässä asiassa ja miehet yrittävät olla loukkaamatta heitä. Useimmat miehet pelkäävät, että jos he kertovat rehellisen mielipiteensä, puoliso suuttuu heille. Saadakseen rehellisen mielipiteen naisten tulisi kysyä sen sijaan tästä asiasta muilta naisilta, ​​koska he todennäköisemmin kertovat totuuden.

7. Juon vielä tämän yhden

Jos mies on hengailemassa kavereidensa kanssa ja puoliso kutsuu hänet kotiin, hän ehkä kertoo juovansa enää yhden alkoholijuoman. Se on ovela tapa saada lisää aikaa ennen kotiintuloa. Ehkä mies todellakin juo enää vain yhden tai sitten enemmän, mutta eihän tuo tieto kerro mitään siitä, että kuinka kauan esimerkiksi sen yhden juominen kestää.

8. En halua seksiä kanssasi

Kun mies sanoo, ettei halua seksiä, se on juuri sitä mitä he tarkoittavat. Useimmat miehet kuitenkin teeskentelevät, että se ei vaikuta suhteeseen, jos nainen ei halua seksiä, mutta kyllä se yleensä vaikuttaa.   

9. Ei ole mitään hätää, olen kunnossa

Tämä on luultavasti yleisin valhe, jonka miehet kertovat naisille. Kun sanoo noin, se estää turhan draaman syntymisen ja suojelee samalla miesten ylpeyttä. Miehet eivät ole yleensä hyviä ilmaisemaan tunteitaan ja heillä on taipumus säilyttää nämä tunteet sisällään. Heidän on helpompi olla myöntämättä sitä ja yrittää välttää tilannetta. Tässä tapauksessa on parempi jättää heidät rauhaan ja antaa heille aikaa selvittää asiat.

Ei kannata silti ruveta vainoharhaiseksi ja luulla, että mies valehtelee aina. Eivätkä kaikki miehet ole samanlaisia. Tässä olivat vain yleisimmät miesten tavat kertoa valheita.

Lähde: Yourtango