Aikuiset naiset rohkaistuivat kokeilemaan hiustensa värjäämistä ammattilaisten käsissä.

Hiusten värjääminen voi ensimmäisellä kerralla tuntua todella pelottavalta, ja vaikka kuinka haaveilisi luonnollisen värin vaihtamisesta toiseen, ei sitä välttämättä uskalla tehdä.

Hannah ja Katie ovat kaksi tällaista naista, jotka ovat haaveilleet hiustensa värjäämisestä, mutta eivät koskaan aiemmin uskaltaneet toteuttaa haavettaan. Se kuitenkin muuttui, kun naiset lähtivät mukaan BuzzFeedin toteuttamaan videoon, jota varten heidän hiuksensa värjättiin.

Hannah valitsi denim-väritrendin itselleen ja Katie hopeisen ja violetin sävyisen harmaan. Molemmat naiset kertovat videolla olevansa todella innostuneita hiustensa värjäämisestä.

”Olen aina halunnut kokeilla valitsemaani väriä, mutta en ole uskaltanut kokeilla sitä”, Katie kertoo ennen värjäyksen aloittamista ja myöhemmin paljastaa olevansa hieman hermostunut, koska on kuullut hiusten vaalentamisen sattuvan.

”Mutta kauneus on kipua”, hän lisää.

”Olen aina halunnut coolit, kahjon väriset hiusket, mutta en ole tehnyt sitä, koska olen melko nuori äiti ja minua tuomitaan paljon jo muutenkin. Haluan kuitenkin opettaa lapsilleni, että ei ole väliä, mitä muut ajattelevat ja teet, mitä haluat, kunhan et satuta itseäsi tai ketään muuta. Tee jotain hauskaa”, 26-vuotias Hannah sanoo.

Jos naiset olivat innostuneita hiustensa värjäämisestä, ovat he sitä vielä enemmän, kun näkevät lopputulokset. Hannah liikuttuu jopa kyyneliin uuden hiustyylinsä nähdessään.

”Haluat jotain niin paljon ja olet aina pelännyt kokeilla sitä, mutta sitten toteutat sen ja se näyttää paremmalta kuin koskaan kuvittelit”, ilahtunut nainen sanoo videolla ja kertoo tuntevansa olonsa kuin uudeksi ihmiseksi.

”Tunnen oloni niin nätiksi ja itsevarmaksi. Olisinpa tehnyt tämän aiemmin”, Hannah jatkaa.

Myös Katie on samoilla linjoilla.

”Jos pohdit hiustesi värjäämistä jollakin hullulla värillä, anna mennä. Se on niin sen arvoista”, Katie kannustaa muita värjäämisen kanssa arastelevia.

Katso video naisten uudesta hiustyylistä ja heidän tunteikkaat reaktionsa jutun yltä.

Lähde: BuzzFeed

Kommentit

Kommenttia