Naiset paljastivat, mitä ovat oppineet omista kokemuksistaan seksilelujen kanssa.

Lähes jokaisella naisella on tai on ollut jonkinlaisia seksileluja jemmattuna kotiinsa pientä hauskanpitoa varten. Seksileluja käytetään koko ajan entistä enemmän ja ilman häpeää.

Alla on 5 asiaa, joita naiset ovat oppineet seksilelujen käytöstä:

1. Ota patterit aina pois ennen kuin matkustat

”Olin menossa Eurooppaan pariksi kuukaudeksi ja tietysti otin vibraattorini mukaan. Olin matkustanut ennenkin se mukanani, mutta tällä kertaa nakkasin sen vain käsimatkatavaroihin enkä poistanut pattereita. Se meni jostain syystä päälle jonottaessani turvatarkastukseen. Se säikäytti minut pahasti, mutta samalla olin todella iloinen, että olin pitkässä jonossa, joten se meni päälle jonottaessani eikä silloin, kun se meni läpivalaisuun. Noloa”, kertoi 30-vuotias Jackie kokemuksistaan Your Tangolle.

2. Kallis ei ole sama asia kuin hyvä

31-vuotias Lauren osti seksilelujuhlista kalliin vibraattorin, mutta joutui pettymään sen toimivuuteen. ”Olin käyttänyt alle 30 dollaria maksavia vibraattoreita aiemmin, joten odotin tämän räjäyttävän tajuntani. Se olikin aivan surkea. Edelleen minun lempileluni on sellainen, jonka sain ilmaiseksi”, nainen paljasti.

3. Pidä aina vaihtopatterit lähettyvillä

”Varmista aina, että sinulla on tarpeeksi monta oikean kokoista patteria lähettyvillä”, 36-vuotias Tara neuvoi ja jatkoi: ”On vaikea selittää lapsille aamulla, miksi kaukosäätimestä puuttuu patterit. Eikä ole fiksua vanhemmuutta laittaa pattereita takaisin, kun on käyttänyt niitä ensin omassa lelussaan.”

4. Opi puhdistamaan lelusi kunnolla

”Kova muovi on helpompi puhdistaa ja desinfioida kuin mikää muu materiaali, mutta älä laita niitä astianpesukoneeseen. Opin nämä asiat, kun olin tylsistynyt kotivaimo/seksilelukaupustelija”, 30-vuotias Colleen sanoi.

5. Kaikkea ei tarvitse jakaa

”Korkeakouluaikoina eräs ystäväni majoittui kotonani. Annoin hänen nukkua sängyssäni, koska hänellä oli huono olo. Unohdin vain yhden vibraattorini tyynyni alle ja kyllä, hän käytti sitä ja hänen mielestään siinä ei ollut mitään outoa. Ehkä se on syy, miksei ystävyytemme jatkunut viimeisen opintovuoden jälkeen”, Holly, 29, kertoi.

Lähde: Your Tango