Kun viettää tipattoman tammikuun, säästyy monilta ikäviltä vaivoilta.

Alkoholin juominen voi lisätä univaikeuksia eikä se tee terveydellekään hyvää, varsinkaan sen liiallinen käyttö. On varmasti monta syytä, miksi monet haluavat pitää koko tammikuun tipattomana. Jos olet nyt päättänyt pitää taukoa juomiselta tammikuun 2022 ajan, hyödynnä samalla näitä alla olevia vinkkejä, jotta se onnistuisi.

1. Muuta rutiinejasi

Älä muuta pelkästään sitä, että et juo tammikuussa alkoholia. Ehkä sinulla on ollut jokin juomiseen liittyvä tapa, josta on vaikea päästä irti. Siksi voisit keksiä sen tilalle jotain muita rutiineja. Jos juot olutta saunassa, juo siellä jotain muuta esimerkiksi vissyä tai alkoholitonta olutta. Vie koira ulos sillä hetkellä, kun juot yleensä jotain alkoholipitoista.

2. Mene syömään ravintolaan, jossa alkoholi ei ole suuressa osassa.

Sinun ei tarvitse pidättäytyä ruokaravintoloissa käymistä, vaikka et juokaan alkoholia. Jos on jokin ruoka, jonka kanssa juot viiniä tai olutta, älä mene syömään sellaiseen ravintolaan, jossa tarjoillaan juuri sitä ruokaa. Mene ravintolaan, jossa syöt ruokaa, jonka kanssa voit juoda esimerkiksi soodavettä.

3. Käy kahviloissa tai muissa paikoissa, joissa juot alkoholittomia juomia.

Kahvilassa käyminen on erinomainen idea. Siellä voit nauttia kahvista tai muista alkoholittomista juomista.

4. Testaa alkoholittomia drinkkejä

Jos pidät drinkkien tekemisestä ja uusien makujen kokeilemisesta, tee itse alkoholittomia drinkkejä. Netti on pullollaan erilaisia ohjeita ja voit keksiä niitä itsekin.

5. Kokeile sovelluksen apua

On olemassa myös monia sovelluksia, jotka auttavat sinua olemaan ilman alkoholia. Sellaisia sovelluksia löytyy sekä iOS- että Android-laitteisiin. Osa sovelluksista kertoo jopa, kuinka paljon vähemmän kaloreita saat, kun et juo alkoholia ja sen, kuinka paljon säästät rahaa!

Mukavaa tipatonta tammikuuta 2022!

Lähde: The List