Toiset naiset tuntuvat pysyvän nuoren näköisinä, eikä heitä uskoisi ikäisekseen.

Brenda Gabriel, 40, on yksi heistä, jotka eivät ikäänny yhtä nopeasti kuin monet muut naiset. Häntä luullaan usein vasta parikymppiseksi. Hän on nyt paljastanut nuoruuden salaisuutensa, joista yksi on se, että kasvoja ei kannata pestä, ainakaan liian usein.

Monet kauneudenhoitoon liittyvät asiat liittyvät kasvojen pesuun, jota tehdään sekä aamuisin että iltaisin. On tärkeä käyttää oikeanlaisia omaan ihoon sopivia kasvojenpesuun tarkoitettuja tuotteita. Mutta entä jos ei pesisikään kasvoja joka päivä? Mitä kasvoille silloin tapahtuisi?

Kolmen lapsen äiti Brenda on paljastanut, että hän ei pese kasvojaan kuin pari kertaa viikossa. Hänen mukaansa se on auttanut häntä säilyttämään nuorekkaan ja hehkuvan ihon. Silloin kun hän pesee kasvonsa, hän tekee sen öljypuhdistuksena, jossa hän käyttää perinteisen vesipohjaisen pesun sijaan oliivi- tai jojoba-öljyä sisältäviä tuotteita.

Brenda perustelee tätä tapaa sillä, että naisen ikääntyessä iho alkaa kuivua entistä helpommin ja hänen pesutapansa ei kuivata ihoa entisestään. Hänen mukaansa se on valhe, että ylimääräinen öljy iholla aiheuttaisi iho-ongelmia kuten ihottumaa.  

Nainen kertoo myös muista nuorekkaan ihonsa salaisuuksista. Yksi on se, että hän noudattaa proteiinipitoista ruokavaliota, johon kuuluu proteiinipirtelö joka toinen päivä sekä vihreä smoothie joka toinen päivä.

Liikunnan kerrotaan pitävän terveenä ja hyvinvoivana, mutta Brenda kertoo olevansa kiinnostunut enemmän kehon kuuntelemisesta kuin kuntosalilla käymisestä joka päivä tuntikausien ajan. Hänen nuorekkuutensa yksi salaisuus on myös se, että hän ei stressaa turhista.

Jotain Brenda varmasti tekee oikein, koska jotkut pitävät häntä jopa hänen 23-vuotiaan poikansa tyttöystävänä.

Löydät täältä kuvia nuorekkaasta nelikymppisestä Brendasta.

Lähde: Mirror