Nainen, näin voit saada useita orgasmeja peräkkäin

Useita orgasmeja peräkkäin saavat naiset paljastivat salaisuutensa.

Monella naisella jo yhden orgasmin saaminen seksin aikana voi olla haastavaa – saati sitten, että saisi monta. Moninkertaiset orgasmit ovat kuitenkin mahdollisia ja orgasmikoulutusta tarjoava OMGYessivusto haluaa sen olevan yhä usemman naisen saavutettavissa.

Women’s Healthin mukaan OMGYes toteutti tutkimuksen, johon osallistuneista yli tuhannesta naisesta 47 prosenttia kertoi saavansa säännöllisesti useita orgasmeja yhden seksisession aikana – oli kyse sitten kumppanin kanssa olemisesta tai itsetyydytyksestä.

Näiden naisten salaisuus on tutkimuksen mukaan tekniikan vaihtaminen ensimmäisen jälkeen; toisella kertaa naiset käyttävät liikkeitä, jotka ovat hitaampia, vähemmän voimakkaita ja epäsuorempia.

Women’s Healthin mukaan tekniikan vaihtamisen toimivuudelle on syy: orgasmin saatuaan verta ryöppyää alapäähän tehden alueesta herkemmän. Tämän takia alueen stimulointi samalla tavalla kuin ensimmäisellä kerralla voi tuntua liian intensiiviseltä tai se voi jopa sattua.

Tutkimuksen mukaan 53 prosenttia useita orgasmeja peräkkäin saavista naisista painaa jarrua ensimmäisen jälkeen. Sen sijaan, että he jatkaisivat samalla tavalla, he kohtelevat vartaloitaan kuin ne olisivat uusia vartaloita erilaisin mieltymyksin.

Lähde: Women’s Health


Lyö 1€ Huuhkajille, voita 50€

1. Avaa ilmainen pelitili iBetille ja tee talletus, joka tuplataan (esim. 25€ talletuksella saat 50€ pelirahaa).
2. Lyö 1€ veto Huuhkajille.
3. Jos Venäjä kaatuu, saat 50€ käteisvoiton.