Nainen, näillä vinkeillä saat itsesi valokuvauksellisemmaksi

Meikkitaitelijoiden ja valokuvaajien vinkeillä itseään pystyy muuttamaan hetkessä valokuvauksellisemmaksi.

Monet ovat kokeneet tilanteen, jossa ovat olleet valokuvattavana ja joutuneet pyytämään uutta ottoa, koska eivät pidä siitä, miltä näyttävät kuvassa. Vastaavien tilanteiden ehkäisemiseksi alla olevilla vinkeillä pystyy muuttamaan itseään kuvaksellisemmaksi hetkessä.

Laita silmämeikki ensin, jotta irtoava luomiväri ei sotke meikkivoidetta

”Silmämeikin tekeminen ensin antaa ihosi näyttää tuoreemmalta, koska voit pyyhkiä luomi- tai ripsivärin jäämät kasvoilta ilman jälkiä”, sanoo meikkitaitelija Georgie Eisdell ja muistuttaa myös, että meikkiä ei kannata laittaa liikaa, sillä se saa vanhemman näköiseksi.

Laita meikkivoidetta korviisi

”Jos korvasi kuumuvat ja punoittavat usein, on tärkeää laittaa niihin meikkivoidetta, jotta ne eivät hyppää silmille kuvassa ja näytä täysin erillisiltä kasvoistasi”, Eisdell varoittaa.

Kosteuta huulesi saadaksesi nuorekas hehku

”Mihin tahansa kuvaan kannattaa varmistaa, että huulet ovat kosteat, jotta ne eivät näytä hilseilevältä kuvassa. Pyri aina täyteläiseen tyyliin. Jos haluat mattalookin huuliisi, taputa hieman huulirasvaa huuliisi, jotta ne eivät näytä kuivalta”, Eisdell ohjeistaa.

Hymyile, mutta älä hymyile liian leveästi

”Varo hymysi leveyttä, koska jos hymysi on todella leveä, silmät rypistyvät ja ryppyjä muodostuu”, sanoo mainos- ja muotikuvaaja J. Ryan Roberts, joka kehottaa harjoittelemaan hymyä pelilin edessä.

Käytä valkoista seinää taustana

”Tälla tavoin voit tuoda kirkkautta kasvoillesi. Ole aina valonlähdettä kohti, muuten kasvoille tulee varjoja ja valkoinen seinä antaa aina terävämmän kuvan”, Roberts neuvoo.

Katso lisää vinkkejä Cosmopolitanin sivuilta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.