Nainen otti mallia ensimmäisestä Harry Potter -elokuvasta nähdystä kohtauksesta.

Joillekin jo paperille piirtäminen voi olla haaste, saati sitten paljaalle iholle, mutta näin ei kuitenkaan ole australialaisen Georgina Rylandin kohdalla. Palkkittu meikkitaiteilija ja ihomaalari loihtii iholle upeita maalauksia, joista viimeisimmän aihe on tuttu Harry Potterin maailmasta.

Ryland maalasi iholleen ensimmäisestä Harry Potter -elokuvasta, Harry Potter ja viisasten kivi, kohtauksen, jossa pienet velhot matkaavat veneillä kohti taustalla näkyvää Tylypahkan velhojen ja noitien koulua.

Ryland kuvasi näyttävän ihomaalauksen tekoprosessin videolle ja julkaisi sen nopeutettuna koosteena YouTubessa. Videon kuvauksessa meikkitaiteilija ja ihomaalari kertoo, että Tylypahka-teoksen maalaaminen kesti noin viisi tuntia.

”Mutta olisin mielelläni maalanut kymmenenkin tuntia”, Ryland kirjoittaa ja lisää, että Tylypahkan maalaaminen oli haastavaa, mutta hauskaa.

Artikkelin yllä olevalta videolta voit katsoa Rylandin julkaiseman videon ihamaalauksen tekemisestä. Alta sen sijaan voit katsoa lisää esimerkkejä hänen upeasta ihotaiteestaan ja lisää löydät esimerkiksi hänen Instagram-sivultaan tai kotisivuilta.

Lähde: Cosmopolitan