Nimen valinta tulevalle lapselle voi olla vaikeaa, mutta se voi myös loukata muita ihmisiä, josta tässä on yksi todiste.

Eräs mies pyysi muilta Reddit-palvelun käyttäjiltä mielipiteitä siitä, että onko hänellä oikeus suuttua vaimonsa nimivalinnasta heidän tulevalle lapselleen. Nimi on nimittäin sama kuin vaimon ex-kumppanilla.

Asia ei ole ihan näin yksinkertainen, koska vaimolla on tähän ihan hyvä syykin. Nimi olisi ensinnäkin vasta lapsen keskimmäinen nimi kolmesta nimestä. Tämä nimi olisi samalla myös kunnioitus vaimon ex-kumppania kohtaan, koska hän ei ole enää elossa.

Vaimon ex-mies on jokin aika sitten menehtynyt auto-onnettomuudessa. Eli jos mies olisi elossa, olisiko tulevan lapsen isällä vain silloin oikeus suuttua?

Mies ei silti halua antaa pojalleen tätä nimeä, koska hän ei halua muistaa vaimonsa ex-miestä jokaisella hetkellä, kun hän katsoo poikaansa. Aika vaikea tilanne.

Monien mielestä naisella ei ole kaikki ihan kunnossa. Hän ei ole ehkä päässyt ex-miehestään vielä kunnolla irti, ja hänen muistoaankin voisi kunnioittaa monilla muillakin tavoilla kuin lapsen nimeämisen kautta.

Lähde: Heart